Yeni Nokia 3310 fiyatı ne olacak?

nokia 3310 fiyatı

Geçtiğimiz günlere sizlere efsane telefon Nokia 3310 ile ilgili yeni haberler paylaşmıştık. Peki, yeni Nokia 3310 fiyatı ne olacak? Tüm yeni gelişmeler haberimizde.

Nokia 3310 fiyatı konusunda birçok söylenti dolaşsa da, ürünün çok uygun bir bedelle satışa sunulacağını tahmin etmiyoruz. İlk gelen sızıntılara göre Nokia 3310 fiyatı 150 ila 200 Avro aralığında olacağı kesin gibi. 2000 yılında ilk olarak karşımıza çıkan Nokia 3310 tabii ki eski özelikleriyle piyasaya sunulacak. Teknoloji son 17 yılda fazlasıyla ilerledi ve Nokia 3310’nun çok daha akıllı bir model ile karşımıza çıkması bekleniyor.

Nokia’nın  bu ay sonunda gerçekleştirilecek Dünya mobil kongresinde yeni ürünü New Nokia 3310’u tanıtması bekleniyor. Bu gelişmeni sürpriz olmadığını da belirtmemizde fayda var. Nokia’nın Microsoft ile yaptığı anlaşma sonrasında 5 yıl kendi markalı ürünlerini çıkarmayacağını biliyorduk. Bu süre geçtiğimiz yıl bitti ve firma hemen çalışmalar başladı. Bu haberleri geçtiğimiz dönemde yine sizlere paylaşmıştık.

Bu yeni gelişme bizim için beklenen bir olaydı. Nokia’nın yeni modelinin tasarımının eski Nokia 3310’u andırması bekleniyor fakat şimdiye kadar yeni bir görsel veya teknik özellikler konusunda detaylar kesinleşmiş değil. Beklentilerin başında akıllı telefon üzerinde Android 7.0 işletim sisteminin kullanılması geliyor. Şunu da söylemeden geçmeyeyim. Yeni akıllı telefon Nokia isim hakkını alan HMD Global firması tarafından tanıtılacak. Bakalım bu efsane ürünün yeni versiyonu eski başarısını yakalayabilecek mi?     nokia 3310 fiyatı