Amazfit Band 7 fiyatı ile heyecan yarattı

Xiaomi Mi Smart Band 6, kullanışlı bir güncelleme aldı

Amazfit tarafından geliştirilen yeni akıllı bileklik modeli Amazfit Band 7 resmen tanıtıldı. İşte yeni akıllı bilekliğin özellikleri ve fiyatı.

Amazfit Band 7 fiyatı ile heyecan yarattı. Xiaomi’nin çoğunluk hisselerini elinde bulundurduğu Zepp Health firmasının bir alt markası konumunda olan Amazfit, akıllı bileklik dünyasına yeni bir model daha kattı. Çinli şirket tarafından bugün tanıtılan Amazfit Band 7 modeli hem ismiyle hem tasarımıyla bize bir yerlerde fazlasıyla tanıdık geliyor: Xiaomi Mi Band 7 Pro!

Xiaomi Mi Band 7 Pro 3

Şirket tarafından tanıtılan yeni modele baktığımız zaman, ilk dikkatimizi çeken şey 1,47 inç büyüklüğündeki AMOLED ekran oluyor. Uzun ince bir dikdörtgen tasarımına sahip bu ekran 198 x 368 piksel çözünürlük sunarken, benzer bir tasarımı Xiaomi Mi Band 7 Pro’da da gördüğümüzü hatırlatalım.

Xiaomi Mi Band 7 Pro

Amazfit Band 7 fiyatı ile heyecan yarattı

Elektriksel gücü için 232mAh’lık bataryasına güvenen akıllı bileklik 50 metreye kadar suya dayanıklılık vadinde bulunuyor. 120 Spor modunu destekleyen Amazfit Band 7 ayrıca 50’den fazla arayüze de ev sahipliği yapıyor.

Xiaomi Mi Smart Band 6, kullanışlı bir güncelleme aldı

Kullanım ömrü bakımından oldukça iddialı olan akıllı bileklik, yoğun kullanımda 12 gün, normal kullanımda 18 gün, güç tasarruf modunda ise tam 28 gün kullanılabiliyor. Kalp atış takibi, kandaki oksijen seviyesi ve stres seviyesi ölçümü, uyku takibi gibi özelliklere sahip olan bilekliğin GPS desteği sunmaması ise en önemli dezavantajı.

Android 7.0 ve iOS 12.0 üzeri cihazlarla sorunsuz bir şekilde çalışabilen cihazın satış fiyatı ise 49,99 dolar olarak duyuruldu.

Yeni Samsung Galaxy Buds 3 Pro’nun fiyatı belli oldu