Alve.com’u Ziyaret Etmeden Alışverişe Başlamayın!

Alve.Com Shopping Point

Ürün ve fiyat karşılaştırma motoru Alve.com, Türkiye’de alışveriş alışkanlıklarını değiştiriyor.

 Yaklaşık 250 online mağazayı tek bir platform üzerinde bir araya getiren fiyat ve ürün karşılaştırma motoru Alve.com, akıllı alışverişin başladığı nokta sloganıyla online alışverişe taze bir soluk getiriyor. Teknolojiden modaya, otomotivden spora toplam 6 ana kategoride ürün arama ve araştırma işlevi gösteren Alve 10 yıllık bir mühendislik arka planına sahip sisteminde 3 milyon civarında ürüne ev sahipliği yapıyor. Alışverişseverler, oturdukları yerden satın almak istedikleri tüm ürünlerin detaylı teknik özelliklerine ve fiyatlarına Alve.com aracılığıyla birkaç tıkla ulaşabiliyor; kendileri için en uygun ürünü anında keşfederek, kolay ve hızlı bir şekilde siparişlerini oluşturabiliyor.

 Alve.com Homepage_Screenshot 

Alve.com, online alışveriş severlere tüm bunların yanı sıra satın alma rehberleri, ürün incelemeleri ve kullanıcıların katılım sağlamasına yönelik ürün ve mağaza değerlendirme araçları da sunuyor. Tüm mobil cihaz ekranlarıyla tam uyumluluk gösteren Alve.com, ücretsiz indirilebilen iPhone ve Android uygulamalarıyla da, mobil yaşayanların aradıkları ürünlere nerede olurlarsa olsunlar, kolayca ulaşabilmelerini sağlıyor.

 Alve.Com Shopping Point

Tek bir platform üzerinden, yorulmadan alışveriş için Alve.com

Zamanının ve parasının değerini bilen online alışverişseverlerin ilk durağı olan Alve.com, online mağazalarla gerçekleştirdiği işbirliklerinde belirli standart ve kriterler doğrultusunda hareket ediyor ve sağlanan içeriğin güvenilirliği konusunda sıkı bir ekip çalışması gerçekleştiriyor. Hızlı, kolay ve güvenli online alışverişin kapılarını açan Alve.com, kullanıcılara eksiksiz bir alışveriş deneyimi yaşatabilmek için, içerikten sorumlu ve gün geçtikçe büyüyen ‘alışveriş uzmanı’ bir ekiple hizmet veriyor.

Dünyanın En Değerli Markası Google Oldu