Gold’dan 1 Haftada 3 Yeni Mağaza

Özcan Ceyhan

Geçtiğimiz hafta 3 mağaza açılışı birden gerçekleştiren Gold Teknoloji Marketleri’nin toplam mağaza sayısı 56’ya ulaştı.

Gold Teknoloji Marketleri, geçtiğimiz hafta gerçekleşen İstanbul Mecidiyeköy, Ankara Etimesgut ve Tokat Novada AVM mağazalarının açılışı ile toplam mağaza sayısını 56’ya yükseltti. Gold böylece, yıl sonunda hedeflediği toplam 80 mağaza hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Özcan Ceyhan

Gold’un franchise mağazasının bulunmadığına ve tüm mağazalarının yönetiminin tek merkezden yapıldığına dikkat çeken Gold Teknoloji Marketleri Genel Müdür Yardımcısı Özcan Ceyhan şunları söyledi:

“Mağaza açılışlarımız yıl boyunca ülke genelinde devam edecek. Şu an 30 olan il sayısını da aynı paralelde artırarak çok daha fazla sayıda teknoloji tutkununu Gold kalitesiyle tanıştıracağız. Büyük şehirlerin yanı sıra hiç mağazamızın bulunmadığı Anadolu illerine odaklanmayı planlıyoruz. Mağazalarımızın verimliliği konusu bizim için öncelikli olduğu için, gerek lokasyon bazında gerekse operasyonel olarak planlarımızı bu konu temelinde şekillendiriyoruz.”

NBA 2K15′te Tüm Euroleague Takımları Yer Alacak