Akıllı Telefonlar Mobil Alışveriş Merkezine Dönüşüyor

Alve Android App B

Türkiye dahil tüm dünyada akıllı telefonlar aracılığıyla ürün araştırma ve online alışveriş yapma trendinin yükselişte olduğu gerçeğinden yola çıkan ürün ve fiyat karşılaştırma motoru Alve.com, geçtiğimiz yıl yayınladığı iOS ve Android uygulamalarını baştan aşağı yeniledi.

Kısa süre içerisinde ilgi gören ve akıllı telefon kullanıcılarının aradıkları ürünlere en hızlı ve ucuz yoldan ulaşmalarına olanak tanıyan ilk versiyonun ardından bu yeni sürümler, mobil alışverişçilere parmak uçlarında bir alışveriş merkezi deneyimi yaşatacak.

Alve iOS App A

Çok daha basit bir kullanıcı arayüzüne, daha temiz renklere ve daha iyi ürün fotoğraflarına yer veren Alve.com’un yeni iOS ve Android uygulamaları, kullanıcıların yüzlerce online mağaza arasındaki en uygun fiyatları hızlı ve kolay bir şekilde görebilecekleri anlık  duyarlılıkla çalışıyor. Sadece tek bir parmak hareketiyle ürünlere ilişkin diğer kullanıcıların değerlendirmelerini okuyabilen ve teknik özellikleri görüntüleyebilen kullanıcılar, basitleştirilmiş filtre sekmesi aracılığıyla da akıllı alışverişe giden yolda hızlı, basit ve güvenilir bir şekilde ilerliyor.

Alve.com’un iOS ve Android uygulamaları web sitesiyle aynı ürün portföyüne yer vererek, kullanıcıların aradıkları ürünlere 6 ana kategoride ulaşmalarını sağlıyor: Teknoloji, moda-güzellik, çocuk-bebek, hobi-spor, ev-bahçe ve oto-moto.

Oyun Deneyimi Alien: Isolation ile Maksimuma Çıktı