Alacakaranlık yıldızı tekrar vampir dünyasına geri dönüyor

Alacakaranlık yıldızı tekrar vampir dünyasına geri dönüyor

Vampir filmleri denince akla gelen Alacakaranlık ile ünlenen yıldız şimdi bu dünyaya geri dönüyor. İşte tüm detaylar.

Kristen Stewart, yeni vampir gerilim filmi Flesh of the Gods için Oscar Isaac ile birlikte çalışmaya hazırlanıyor. 34 yaşındaki Stewart, 2008’den 2012’ye kadar rol aldığı son derece popüler vampir romantizmi Twilight ve devam filmleriyle adını duyurdu. 45 yaşındaki Isaac ise, Star Wars devam üçlemesinde (2015-2019) Poe Dameron’u, Marvel Sinematik Evreni’nde Moon Knight’ı ve Inside Llewyn Davis’te Llewyn Davis’i canlandırmasıyla tanınıyor. Yapım aşamasında olan İtalyan-Kanadalı yönetmen Panos Cosmatos’un yeni filminin, 1980’lerin Los Angeles’ında heyecanlı bir vampir hikayesine dayandığı söyleniyor.

Alacakaranlık yıldızı tekrar vampir dünyasına geri dönüyor

Filmde yolları gizemli ve esrarengiz bir kadınla ve arkadaş grubuyla kesişen bir karaktere odaklanıyor.  Yönetmen Cosmatos, Nicolas Cage’in başrol oynadığı halüsinasyonlu korku filmi 2018 yapımı Mandy ile tanınıyor. The Independent’tan Geoffrey McNab, üç yıldızlı incelemesinde filmi “yaratıcı, komik ve son derece ürkütücü  bir intikam draması” olarak tanımlamıştı. Bu nedenle yönetmenin işlerinin başarılı olduğu söylenebilir. Alacakaranlık yıldızı de ayrıca heyecan katacak.

Yönetmen yaptığı açıklamada yeni projesi hakkında şunları söyledi: “ Hem itici hem de hipnotik olan Flesh, sizi cehennemin kalbinin derinliklerine doğru bir yolculuğuna çıkaracak.” Alacakaranlık yıldızının yer alacağı filmin Senaryosu, David Fincher’ın 1995 yapımı polisiye gerilim filmi Se7en ile tanınan Andrew Kevin Walker tarafından yazıldı. Don’t Look Up’ın yönetmeni Adam McKay, filmin yapımcıları arasında yer alıyor. Çekimlerin bu yılın sonlarında başlaması bekleniyor.

Google Chrome’a Yapay Zeka Entegrasyonu: Gemini Desteği