Akıllı Telefon Piyasası

page akilli telefon piyasasinin en iyisi hangisi 533798798

Rekabet aldı başını gitti bu sektörde. Büyük bir mücadele içerisinde dev şirketler var. Bu şirketlerden kimisi güçleniyor. Kimisi ise zayıflayarak geri çekiliyor. Geçtiğimiz senelerde Google devi tarafından 12.5 milyar dolara satına alınan Motorola, Moto X modeliyle 100 binleri aşan üretim yaptığını açıkladı.

Google firmasının verdiği güçle canlanan Motorola, beraberliğin verdiği güçle arka tarafı ahşap bir modelle piyasaya renk katmıştı. Google firmasının akıllı telefon piyasasını ele geçirme ve rekabette daha emin olarak ilerleme stratejileri yerini buluyor. Hedeflerinde çok başarılı atılımlar yapıyor. Her ne kadar Blackberry serisine yapılan eleştiriler olsa da, bu satışlarında herhangi bir oynama yapmadı. Bunun yanında Panosonic devi akıllı telefon piyasasından çekildiğini açıkladı. Dev firma rekabete boyun eğerek, kendisinin zararlı çıktığı akıllı telefon piyasasından çekildiğini açıkladı. Panasonic kullanıcıları için kötü bir haber, ancak Japon devi tutunamadı. Daha başarılı olduğu alanlarda enerjisini harcayacağını açıkladı. Doğrusu da, budur zaten. Neyse ki sadece bu piyasadan el ve ayak çeken firma Panasonic değil elbette, Nokia, bir zamanların vazgeçilmezi de, Microsoft tarafından 7.2 milyar dolara satın alındı.

page_akilli-telefon-piyasasinin-en-iyisi-hangisi_533798798

Microsoft devinin gücüyle, Motorolanın google firmasından aldığı güç gibi, piyasaya daha sağlam olarak çıkabilir. Ancak, Nokia konusunda neyin, ne olduğu daha belli değil. Hangi ad altında piyasaya sürüleceği belli değil. Ama bir gerçek var. Microsof firmasının da, akıllı telefon piyasasına bir şekilde göz diktiği ve pazarını genişletmek için atılımlarını sürdüreceğidir.

Dünyada milyonlarca rakama ulaşan akıllı telefon piyasası, herkesin iştahını kabartmaktadır. Piyasada ki yenilikler, atılımlar, piyasanın dengelerini sarsmaktadır. Bu sarsıntıda elekten düşenleri ya biri kapıyor ya da silinip gidiyorlar. Samsung, Apple, Google, HTC firmaları şuan piyasanın lideri olanlar. Ancak bunlarda sürekli bir değişim ve yenilik içerisinde olmazlarsa, rekabette geriye düşecekler gibi. Apple son atılımları ile, İphone 5S, İphone 5C modelleriyle telefon piyasasına damga vuracak gibi. Büyük ölçüde olan pazarını bu şekilde daha da, katlamayı düşünüyor. Gelişmeler genel hatları ile bu şekilde, gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.