AirPods Pro için geri sayım başladı!

AirPods Pro

Apple’ın yeni kablosuz kulaklığı AirPods Pro için geri sayım başladı. AirPods Pro bu hafta içerisinde sessiz sedasız Apple Store’daki yerini alabilir.

iPhone 11 Pro ile tazelediği Pro macerasını PowerBeats Pro ile devam ettiren Apple, şimdi de karşımıza AirPods Pro modeli ile çıkacak. Geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız kablosuz şarj destekli kutusu ile gelen ve H1 çipini barındıran AirPods 2. nesili satışa sunan Apple, bu hafta bir sürpriz yapacak gibi görünüyor.

iOS 13.2 Beta ile ortaya çıkan yeni kulaklık, seriye yeni bir soluk kazandıracak. Bildiğiniz gibi şimdiye kadar ki AirPods modelleri kulak içerisine tam girmiyor ve sıfır izolasyon sunuyordu. 1.000 TL’ye gürültü engelleme sunmayan Apple, bunu yeni Pro modeli ile yapacak.

AirPods Pro

Bu hafta içersinde Apple Store’da sessiz sedasız 2.000 TL’den satışa sunulacak olan Pro modeli, yeni şarj kutusu ile gelecek. ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olması beklenen kulaklıkta, H1 çipinin yanında iPhone 11 ile hayatımıza gire U1 çipinin yer alacağını düşünüyoruz.

U1 çipi sayesinde AirPods’unuz kaybetseniz bile saniyeler içerisinde yerini tespit edebileceksiniz. Ekim etkinliğini pas geçen Apple’ın yeni kulaklığını sessiz sedasız satışa sunması bakalım nasıl karşılanacak?