Honor Magic V3, Google Cloud destekli yapay zeka özellikleri ile gelecek

Honor Magic V3

Honor Magic V3’ün küresel lansmanı 5 Eylül’de Berlin’deki IFA 2024 fuarında gerçekleşecek. Lansmana yaklaştıkça cihaz hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Honor, Magic V3, Google Cloud tarafından desteklenen üç yapay zeka (AI) özelliğiyle birlikte gelecek. Cihazın global versiyonunda Magic Portal gibi cihaz içi yapay zeka özellikleri, kullanıcıların iki yüzen uygulamayı aynı anda çalıştırmasına olanak tanıyarak çoklu görev yeteneklerini artıracak.

Honor Magic V3

Honor Magic V3, Google’ın ekleyeceği üç ana AI özelliği ile öne çıkıyor:

  1. AI Eraser: Fotoğraflardaki istenmeyen nesneleri veya hataları yapay zeka yardımıyla kaldıracak.
  2. Face to Face Translation: Yüz yüze konuşmalar sırasında anlık çeviri imkanı sunarak dil bariyerlerini ortadan kaldıracak.
  3. Notes Live Translation: Notların anında başka dillere çevrilmesine olanak tanıyacak, bu da iş toplantıları ve seyahat gibi senaryolarda büyük kolaylık sağlayacak.

Bu özellikler, internet bağlantısı gerektirecek ve işleme gücü ile dil paketlerine bağlı olarak işlevsellik sunacak. Amaç, iş, seyahat ve günlük yaşamda kullanıcı deneyimini daha sorunsuz ve verimli hale getirmek.

Teknik açıdan da Honor Magic V3, katlandığında yalnızca 4,4 mm kalınlığı ile şu ana kadar üretilmiş en ince katlanabilir akıllı telefon olarak öne çıkıyor. Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile güçlendirilen bu cihaz, varsayılan olarak 12 GB RAM ile donatılmış durumda ve kutusundan çıktığı anda Google hizmetleri ile tam uyumlu olacak.

Magic V3’ün bu güçlü yapısıyla hem katlanabilir telefon teknolojisinde bir adım öne çıkması hem de AI destekli özelliklerle kullanıcıların günlük yaşamlarını kolaylaştırması bekleniyor.

OnePlus 13’ün tüm özellikleri ortaya çıktı