Airbnb TV şovları düzenleyecek

airbnb tv sovlari

Dünyanın en büyük oda ve ev kiralama hizmetlerinden olan Airbnb TV şovları düzenleme kararı aldı. Şirketin TV şovları ile ilgili ne tür içerikler hazırlayacağı ise haberimizin detaylarında.

Son dönemlerde gezi ile ilgili YouTube kanalları ve TV’lerde yapılan programlar, müthiş bir artış göstermeye başladı. Hatta sırf bu alandan hayatını kazanan birçok kişi de mevcut. Airbnb ise, daha çok kişinin seyahat edebilmesi için ilginç bir karar alma aşamasında. Şirket, yakın bir zamanda seyahat ve tatil ile ilgili çeşitli içeriklerin yer aldığı şovlar düzenleyecek gibi görünüyor.

Airbnb TV şovları hangi içeriklere sahip olacak?

Büyük belgesel kanallarının kendi iç yapımlarının olduğunu bilirsiniz. Airbnb ise, bu tarz belgesel kanalları gibi çalışacak ve kendi iç stüdyosunu oluşturacak. Bu süre içerisinde pek çok içerik üreticisi görev alacak.

airbnb

Airbnb’nin CEO’su Brian Chesky, bu konuda büyük bir özveri harcıyor. Şirketin yalnızca otel endüstrisini besleyen bir platform olması istenmiyor. Aynı zamanda küresel çapta bir gezi ve tatil etkinliğinin de başlatılması şirketin önemli hedefleri arasında. Şu an için hangi içeriklerin net olarak hazırlanacağı bilinmiyor. Yakın bir zaman içerisinde şirket, hangi içerikler olacağını açıklayacak.

Sizce de bu tarz TV şovları serisinin hazırlanması, eğlenceli olacak mı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Otel zincirinde devasa veri sızıntısı