Adventure Time bir film ve iki yan diziyle geri dönüyor

Adventure Time bir film ve iki yan diziyle geri dönüyor

Adventure Time sevenler için iyi haberler yolda. İşte tüm detaylar.

Görünüşe göre Finn, Jake, Marceline, Prenses Bubblegum ve kıyamet sonrası çetenin geri kalanı üzerinde güneş henüz tam batmamış. Variety’nin raporuna göre ikonik çizgi film Adventure Time büyük bir hızla geri dönüyor. Cartoon Network Studios, seriye bir film ve iki TV şovu ekleme üzerine çalışıyor. Filmle ilgili herhangi bir olay örgüsü detayı yok, gösterinin sonu ve devamındaki özel bölümler göz önüne alındığında da bu hamle mantıklı geliyor, ancak perde arkasında bir sürü sürprizin hazırlandığı kesin.

Adventure Time bir film ve iki yan diziyle geri dönüyorAdventure Time bir film ve iki yan diziyle geri dönüyor

Steven Universe’ü yaratmadan önce orijinal dizinin en iyi bölümlerinin çoğunu yapan Rebecca Sugar da geri döndü. Aynı şey serinin ikinci yarısının dizi sorumlusu Adam Muto ve Over the Garden Wall’un ortak yaratıcısı Patrick McHale için de geçerli. Film için herhangi bir çıkış tarihi veya platform bilgimiz yok, ancak muhtemelen Max’te yayınlanacak.

Adventure Time: Side Quests, ilk sezonlarına benzeyen bir çocuk dizisi olacak. Maceraya atılmaya başlayan daha genç bir Finn ve Jake karşımıza çıkacak. Çoğunlukla The Ice King gibi sevilen karakterlerin eski versiyonlarının yer aldığı bağımsız bölümler olacak. Orijinal dizide animatör olan Nate Cash de bu diziye eklenmiş.  Adventure Times bir çok hayrana sahip olduğu için hayranlar merakla yeni yapımı bekliyor denebilir.