Child’s Play Remake’ine hazır mısınız? Katil bebek Chucky geri dönüyor

çaki

Katil bebek Chucky (Çocuk Oyunu ve Pilli Bebek de derler) geri dönüyor. 2019, Chucky için önemli bir yıl olacak. Zira yalnızca yeni bir film değil, aynı zamanda bir TV dizi projesi de var.

Child’s Play Remake’ine hazır mısınız? Katil bebek Chucky geri dönüyor 

En iyi arkadaşınız Chucky (Buddi doll) ile tekrar karşılaşmaya hazır mısınız? Yapımcılar, uzun süredir yeni bir film üzerine mesai harcıyor. “Remake”, yani yeniden yapım olması beklenen film için geçtiğimiz gün bir video yayınlandı. Video, bir film tanıtımı değil de, yeni bir ürün tanıtımıyla ilgili diyebiliriz. Yani Buddi ile ilgili. Child’s Play Remake

Videoda Kaslan Corporation Kurucusu konuşuyor ve güzel şeyler söylüyor aslında:

“Pazardaki en interaktif oyuncağı hazırladık, hatta bunun da ötesinde. Her çocuk bizim için önemlidir ve bir arkadaşı hak eder. Her zaman yanında olabilecek ve ona yardım edebilecek bir arkadaş. Şimdiye kadarki en yenilikçi ürünümüz bu. Bir oyuncaktan daha fazlası, sizin en iyi arkadaşınız, Buddi.”

Evet, yeni filmin özetle nasıl olacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Bu kez Chucky, yapay zekâ destekli bir oyuncak olarak satışa sunulacak. Ürün, Kaslan şirketinin ürettiği diğer pek çok cihazla da etkileşim içinde olacak (Akıllı cihazlar ve akıllı ev konsepti gibi) ve tıpkı bir insan gibi hareket edecek. Kaçınılmaz sonu söylememize gerek yoktur herhalde…

Görünüşe göre Terminator: Genisys’in ardından Chucky de günümüz teknolojileri ve trendlerinden yola çıkarak yeni bir kimliğe bürünecek.

Yeni Child’s Play filminin ilk fragmanının 8 Şubat’ta yayınlanması bekleniyor. Amerika’daki gösterim tarihi ise, 21 Haziran 2019.

İyi seyirler.

Facebook, Hristiyan nüfusunu geride bıraktı