FIFA 15 Uzun Süre Zirvede Kalabilir

FIFA 15in Zirve Inadi

Birleşik Krallık’ta en çok satan oyunlar listesini bu hafta da zirvede kapatan FIFA 15’in Ocak ayı sonuna kadar liderliğini koruyabileceği söyleniyor.

Her geçen gün kendisini biraz daha geliştiren ve son dönemde gösterdiği yükselişle futbol simülasyonları alanındaki rakibi PES’i açık ara geride bırakmayı başaran FIFA serisinin yeni üyesi FIFA 15 de bu başarıyı tekrarlayacak gibi görünüyor. EA Sports tarafından Eylül ayında satışa sunulan ve satışa sunulduğu günden beri en çok satan listelerinin üst sıralarında yer alan FIFA, Kasım ayını da en çok satanlar listesinin zirvesinde kapattı.

FIFA_15

Oyun ve teknoloji dünyası için oldukça verimli bir dönem olan yılbaşı sezonunun yaklaşmasıyla oyun satışlarında görülen yükselişten payını alan FIFA 15, Kasım ayının son haftasında Birleşik Krallık’ta en çok satan oyun olarak zirvedeki yerini korudu. Üstelik önümüzdeki dönemde kayda değer bir oyunun piyasaya sürülmeyeceği göz önüne alındığında FIFA 15’in Aralık ve Ocak aylarında da liderliğini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Birleşik Krallık’ta en çok satan oyunlar listesinin ikinci sırasında hala oyunseverlerin ilgisini çekebildiğini kanıtlayan Call of Duty: Advanced Warfare yer alırken, üçüncü sırada ise PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinin satışa sunulmasıyla yeniden üst sıralara yükselen Grand Theft Auto V yer aldı.

En çok satan oyunlar listesinin geri kalanında ise sırasıyla Far Cry 4, LEGO Batman 3: Beyond Gotham, Just Dance 2015, Minecraft’ın Xbox One versiyonu, Minecraft’ın PlayStation 4 versiyonu, Destiny ve Assassin’s Creed: Unity yer aldı.

OS X Yosemite Güncellemesi Sorunları Çözecek