Açık ilişki yaşayan çift: Tek eşlilerden çok daha iyiyiz!

loana scaled

Tek eşliliğe karşı olan Arthur ve Loana çiftinin açıklamaları sosyal medyada tepki topladı. İşte detaylar.

Açık ilişki yaşayan çift: Tek eşlilerden çok daha iyiyiz! Bugün sizlere bir OnlyFans çiftinden bahsediyor olacağız. Yaşadıkları açık ilişkiyi söz konusu platforma da taşıyan Arthur ve Loana çifti, aylık 56 bin sterlini ceplerine koyuyor. Başka çiftlere ilişki koçluğu da yapan ikili böylelikle kazançlarını daha da arttırma imkanı buluyor. Ancak çiftin sosyal medyada gündem olmasının sebebi bu değil. Arthur ve Loana açık şekilde yaşadıkları ilişkilerinin tek eşli çiftlere nazaran çok daha iyi ilerlediğini iddia ediyor. Bu ifadeler, sosyal medyada eleştirileri de beraberinde getirmiş durumda.

loana1

Açık ilişki yaşayan çift: Tek eşlilerden çok daha iyiyiz!

Arthur ve Loana daha önce başka haberler ile de gündeme gelmişti. Loana sevgilisine maske ve tasma giydirip sokakta gezdirmiş, Arthur ise tek eşliliği protesto etmek için 9 kadınla evlenmişti. İşte bu gelişmelerin ardından çiftten yeni bir açıklama daha geldi. Genç kadın, “Bize inanmıyorlar ama kimseyi umursamıyoruz. Çünkü çift olarak ne istediğimizi biliyoruz ve yaptığımız seçimler bizi mutlu ediyor.” ifadelerini kullanmış.

Arthur ise “İlişkimiz her zamankinden çok daha iyi. İnsanlar bizi eleştiriyor ama eminim ki tek eşli bir çiftten çok daha iyiyiz. İlişkinin doğru formülü ya da kesin kuralları yoktur. İstediğiniz her yolu deneyebilirsiniz.” demiş. Çiftin açık ilişkilerini sosyal medyanın gözüne sokması ise çoğu kişi tarafından tepki topluyor. Yorumlar çiftin ilişkilerini kendi arasında yaşamaları gerektiğini belirtiyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Türkiye’de en çok izlenen porno siteleri