Nokia’dan Uygun Fiyatlı Asha 500, 502 ve 503

nokia asha 502 group

Nokia Asha 500, Asha 502 ve Asha 503 şık tasarım ile daha doyurucu mobil deneyimi bir araya getiriyor

Asha platform ailesi cihazlarının en yeni üyeleri Nokia Asha 500, Asha 502 ve Asha 503, uygun fiyatlı akıllı telefon inovasyonunun sınırlarını zorlama konusunda şimdiden başarılı olmuş olan Asha 501’e katılıyor. Her üç telefon da Nokia’nın dünyaca ünlü tasarımını temel alıyor ve yeni kristal netliğinde görünümünün yanı sıra, buzu andıran şeffaflığı ve kalın iç renkleri ile öne çıkıyor. Bu özellikler sayesinde telefonlar hem şık hem de daha dayanıklı bir tasarıma kavuşuyor. Asha 503,  3G desteğinin yanı sıra 5MP kamera ve tek SIM veya çift SIM kart seçeneğini de kullanıcılara sunuyor.nokia_asha_502_group

Nokia Asha 500, Asha 502 ve Asha 503, daha sezgisel bir kullanıcı deneyimine olanak tanıyan yeni geliştirmeleri bünyelerinde barındırıyor. Yeni Asha kullanıcı arayüzü görüntülerin sosyal ağlarda paylaşımını daha hızlı ve kolay hale getiriyor. Kameraya tek dokunuşta erişip yine tek dokunuşta kaydettiğiniz görüntüleri paylaşabiliyorsunuz.  Fastlane kullanıcılara sık kullandıkları uygulamalara daha hızlı erişebilmeleri için ikinci bir ana ekranın yanı sıra en sevdikleri sosyal ağlara daha derin bir entegrasyon imkânı sunuyor.  Nokia Asha 501 ücretsiz mesajlaşmanın kullanıcılar için taşıdığı önem ışığında kullanıcılara WhatsApp uygulamasını sunuyor. Uygulama yeni Asha cihazlarında yılın ilerleyen bölümlerinde kullanılabilecek.

2,8 inç ekran ve 2MP kamera özelliklerine sahip Nokia Asha 500 tek SIM ve kolay değiştirilebilen çift SIM seçenekleri ile birlikte geliyor.

nokia_asha_503_group

3 inç ekran ve LED flaşlı 5MP kamera özellikli Nokia Asha 502 ise kolay değiştirilebilen çift SIM özelliğine sahip.

3,5G bağlanırlık, 3 inç bir ekran, LED flaşlı 5MP kamera ve Corning Gorilla Glass 2 özelliklerine sahip Asha 503 tek SIM ve kolay değiştirilebilen çift SIM seçenekleriyle birlikte geliyor. Nokia Asha 503 açık kırmızı, açık yeşil, sarı, gök mavisi, beyaz ve siyah renk seçenekleri ile 2014’ün 1. çeyreğinden itibaren satışa sunulacak.