İkonik bir Tablet: Acer Iconia One 8

acer iconia one 8

Acer’ın yeni model Tableti Iconia One 8, CES yani Tüketici Elektroniği Fuarı 2016’da karşımıza çıktı.

Acer, bu Tableti; Çocuklar için tasarlamış. Acer Iconia One 8 şu özelliklere sahip olacak: 4 Çekirdekli İşlemciye sahip MediaTek Yongaseti cihazda yer alıyor.

1 GB Ana Bellek, cihaz için yeterli görülmüş. 16 GB’lik Dâhili Depolama Alanına sahip olan telefonun Depolama Alanını micro-SD Kart Girişi ile 128 GB’ye kadar arttırabilirsiniz.

Tablet; 8 inçlik bir Ekrana sahip. Ekranın sahip olduğu çözünürlük ise Yarı HD: “1280×720”. 5 Megapiksellik Arka Kameraya, 2 Megapiksellik Ön Kamera eşlik ediyor.

2 Renk Seçeneği ile beraber Tablet satışa sunulacak. Bu Renkler arasında: Mavi ve Beyaz yer alıyor. Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.1, Iconia One 8’de yer alıyor.

Tablet, 129 Euro yaklaşık olarak 413 TL Fiyat Etiketine sahip olacak. Tablet ilk olarak Kuzey Amerika’da satışa çıkacak. Gelecek ay itibariyle Tabletin, tüm Dünya’da satışa sunulması bekleniyor.

Tablette; Kids Center Application yani Çocuk Merkezi Uygulaması yer alıyor. Burada; Çocuklar için hazırlanmış Video, Oyun, Kitap ve İnternet Siteleri yer alıyor.

LG kıvrılabilir ekran prototipini görücüye çıkardı!