Acer’dan Liquid Z Serisi Akıllı Telefonlar

Liquid Z220

Acer , WMC’de (Mobil Dünya Kongresi’nde) popüler Z serisindeki yeni nesil akıllı telefonlarını tanıttı. Yeni Z220 ve Z520 akıllı telefonlar her yönüyle etkileyici bir mobil deneyim için şık tasarım öğelerini dört çekirdeğe kadar performans ve müthiş kamera özellikleriyle bir araya getiriyor.

Liquid Z220

Liquid+Z220

Her yaştan kullanıcı için tasarlanmış olan bu cihaz, 233 PPI 4 inç WVGA ekranı ve opsiyonel çift SIM özelliğiyle cebinizin dostu, ideal ve kompakt bir akıllı telefon. Yeni dokulu desen tasarımında Tayland ipeğinden esinlenilmiş. Gümüş rengi piramit orta çerçevesi, Qualcomm çift çekirdekli 1.2GHz Snapdragon 200 işlemciyi ve kaliteli resimler, selfieler çekmek ve paylaşmak için 5MP flaşlı 89 derece geniş görüntüleme açılı arka ve 2MP ön kameralarıyla gerçek bir mobil eğlence makinesini içinde saklıyor. Poz kontrol özelliği, pozu daha iyi ayarlama ve mükemmel resmi yakalamak için odaklama ve parlaklığı ayrı ayrı kontrol edebilme ve ayarlayabilme imkanı sunuyor. Z220 daha parlak, düz ve güzel bir görünümle birlikte mükemmel bir Android deneyimi sağlamak için 8GB depolama ve 1 GB RAM barındırarak, Acer’ın yeni Android 5.0 işletim sistemini (Lollipop) destekleyen ilk akıllı telefonu özelliğine sahip.

Liquid Z520

Liquid+Z520

Z serisinin son üyesi, ses komutlu kamerası ve 8GB’a kadar dahili depolama özelliğiyle dokunmadan selfieler çekebiliyor. 8MP otomatik odaklı, arka kamerası keskin, harika çekimler için LED flaşa sahip. Müzik severler ve video fanları da artık harici hoparlörlere ihtiyaç duymayacaklar. DTS Studio Sound daha büyük ses alanı, daha yüksek konuşma netliği ve daha doğal detaylarla inanılmaz stereo sesler sunuyor.

Her iki akıllı telefon da farklı tüketici ve yaş grupları için 3 farklı profil içeren Acer Hızlı Mod’a sahip:

  • Temel Mod: sabit arama ve mesaj fonksiyonlarıyla küçükler için
  • Kolay Mod: hızlı mesaj, radyo, hava durumu, saat, kişileri hızlı arama erişimiyle orta yaş üstü kişiler için
  • Standart Mod: Android arayüzüne aşina gelişmiş akıllı telefon kullanıcıları için.

Z220 Avrupa’da Mart ayından itibaren 89 başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Z520 Avrupa’da Nisan ayından itibaren 119 başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Acer, WMC’de ilk Windows 8.1 Telefonunu Tanıttı