En kötü Android telefonlar!

En kötü Android

En kötü Android telefonları sizler için bir araya getirdik. Son 10 yıla özellikleri ve tasarımları ile tam bir facia olan en kötü Android telefonlar haberimizde.

Sizlerin karşısına her zaman en iyi kategorisinde sıralanmış ürünler ile çıkmıştık. Bu sefer bir değişiklik yapıyoruz ve en kötü Android telefonları listeliyoruz. Son 10 yıla tasarımları ve özellikleri ile adeta bir facia olan Android telefonları bir araya getirdik.

En iyi pil performansına sahip 5 akıllı telefon

En kötü Android telefon listemizde; Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch, Acer Liquid Zest Plus, LG G7 ThinQ, HTC ChaCha ve Casio G’zOne Commando yer alıyor. Peki, bu telefonları kötü yapan şey neydi? İşte en kötü seçilen Android telefonlar!

En kötü Android telefonlar

Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch

Samsung’un 2011 yılında üretmiş olduğu Galaxy SII ailesinin yeni üyesi Epic, pek ilgi görmemişti. Düşük çözünürlüklü ekranı ve cılız donanımı ile Android tutkunlarını cezbetmeyen Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch, maalesef beklenen ilgili göremedi. Satış rakamlarında dibe çakılan Galaxy S II Epic 4G Touch’ı, bu yüzden çok nadir kişi bilir.

en kötü android