Acer Liquid M330 uygun fiyatlı Windows 10 telefon!

acer liquid m330

Acer, Windows 10 Mobil işletim sistemli ürün ailesine yeni bir telefon ekledi. Acer Liquid M330 olarak duyurulan telefon uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Henüz ülkemizde tam anlamıyla yaygınlaşmamış olsa da dünya genelinde Windows 10 Mobil kullanan akıllı telefonların sayısı hızla artıyor. Bu noktada dikkat çeken üreticilerden biri olan Acer, yeni ve uygun fiyatlı bir Windows 10’lu telefon duyurdu. Telefonun fiyatını duyunca şaşıracaksınız.

Acer Liquid M330 teknik özellikleri

Geçtiğimiz yıl IFA 2015’te duyurulan Liquid M330 şimdi çok daha uygun fiyatlı ve giriş seviyesinde bir versiyonla karşımızda. Telefonun teknik özelliklerine geçmeden önce fiyatından bahsedelim. Cihaz sadece 99 dolardan ABD’de satışa çıktı. Microsoft’un çevrimiçi mağazasından bu telefonu sadece 99 dolar karşılığında satın almak mümkün. Ancak ülkemizden satın alınamıyor.

99 dolar karşılığında kontratsız olarak (SIM Free) şeklinde satılan telefonun gri ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği mevcut. 4.5 inç ekranında 854 x 480 piksel çözünürlük sunan telefonda Qualcomm Snapdragon 210 yongası kullanılmış. Dört çekirdekli bu yonga 1.1 GHz hıza sahip. Hem ön hem de arkada 5 MP çözünürlükte aynı kameralar tercih edilmiş.

1 GB RAM, 8 GB depolama alanı, LTE desteği ve 2000 mAh kapasite Acer Liquid M330 modelinin dikkat çeken diğer detayları arasında. Telefon tam anlamıyla uygun fiyata giriş seviyesinde Windows 10 Mobil deneyimi vaad ediyor. Ülkemizde de satışa çıkmasını temenni ediyoruz.

Android için en iyi ofis uygulamaları!