Acer, WMC’de ilk Windows 8.1 Telefonunu Tanıttı

Liquid M220

Acer , WMC’de (Mobil Dünya Kongresi’nde) Windows Phone 8.1 işletim sistemiyle çalışan ilk Liquid akıllı telefonu olan Liquid M220’yi tanıttı.

Liquid M220 fonksiyonel olduğu kadar güzel bir tasarıma sahip. Kapaktaki sofistike yüzey dokusu tasarımı Tayland ipeğinden esinlenilen bir desen barındırırken, gümüş rengi orta çerçevesi kavrama ve zarafet katan belirgin bir kare piramit tasarımı içeriyor. Ses seviyesi ve güç tuşları gümüş rengi orta çerçeve boyunca konumlandırılmış olup kolay bulunmalarına ve konforlu bir şekilde tek elle kullanıma imkan veriyor.

Liquid+M220

Sesli ve görüntülü arama özellikleri kullanıcıların her zaman iletişimde kalmalarını sağlarken, 5MP otomatik odaklı ana kamera ve 2MP ön kamera güzel anlarınızı yakalayacak. Ana kamera kullanıcıların fotoğraflarına daha fazla görüntü sığdırabilmelerine izin veren 89 derece geniş görüntüleme açılı bir lens barındırıyor. Liquid M220 ile her kullanıcı anılarını kolayca kaydedebilir ve paylaşabilir.

Hem Liquid Leap hem de Liquid Leap+ akıllı aktif bileklikleri Windows Phone 8.1 ile uyumlu. Sağlık bilinciyle hareket eden kullanıcılar için veya gelen bildirimler ve müzik kontrolü için daha akıllı bir yöntem arayan herkes için Liquid M220‘nin ideal eşlikçisi oluyor. Liquid M220 aynı zamanda uygun renkte açılabilir kılıflardan ve uygun renkte koruyucu kılıflara kadar opsiyonel aksesuarlara sahip .

Liquid M220 Nisan ayından itibaren belirli EMEA ülkelerinde  Mystic Black & Pure White renklerinde 79€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Acer Liquid Leap+ Akıllı Aktif Bileklik