Acer’dan Windows 10’lu yeni telefon: Liquid Jade Primo

acer liquid jade primo

Windows 10 Mobil işletim sistemini kullanan Microsoft imzalı telefonlardan sonra ilk hamle yapan Acer oldu. Acer Liquid Jade Primo modeli, Windows 10’lu telefonlar arasında güçlü bir alternatif olarak karşımıza çıkacak. Modelin teknik özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı haberimizde.

acer-liquid-jade-primo

Microsoft, Windows 10 Mobil işletim sistemini kullanan telefonlarını duyurdu. Sıra artık diğer üreticilerde. Microsoft’un daimi partnerlerinden Acer, ilk modelini duyurdu. Acer Liquid Jade Primo olarak piyasaya çıkacak olan telefon, Aralık ayında raflardaki yerini alacak ve fiyatı 410 Dolar seviyelerinde olacak. Model, teknik özellikleri ile Lumia serisi telefonlara meydan okuyacak.

Acer Liquid Jade Primo modelinde 6 çekirdekli Snapdragon 808 yongası kullanılmış. Bu yonga 6 çekirdekli olmasına rağmen oldukça güçlü. Nexus 5X modelinde de kullanılıyor. 5.5 inç büyüklüğünde 1080p (1920 x 1080 piksel) çözünürlük sunan bir ekranla karşımıza çıkacak olan Jade Primo modelinde 8 MP ön kamera, 21 MP arka kamera kullanılmış.

3 GB RAM ve 32 GB depolama alanıyla desteklenen modelin bataryası hakkında bilgi verilmedi. Aynı zamanda cihazın ekranının, bombeli bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz. Acer Liquid Jade Primo modeli Aralık ayı içerisinde 410 Dolar civarında bir fiyatla satışa çıkacak.

acer-liquid-jade-primo-2

Play Store’da parmak izi dönemi başladı!