ABD Ölüme Çareyi Buldu: İnsanlar Krisiltalleştiriliyor

ölümszlk

ADB’li bilim adamlarının yapmış olduğu “kıyametten kurtulma” çalışmaları, ölümsüzlüğü sağlama çalışmaları herkesin malumudur. ABD içerisinde bu konuya inanan pek çok bilim adamı olduğu gibi, insanlarda inanıyorlar. Bu yüzden kendilerini dondurarak, ileride teknolojinin mümkün kılabileceği dirilme anını bekliyorlar.

Evet, ABD içerisinde dondurulmak için sırada bekleyen cesetler var. İnsanlar ölmeden önce kendilerinin dondurulması için gerekli yerlere başvurularda bulunuyorlar. Çünkü ileride teknolojik imkanlar ölümsüzlüğü getirecek ve dondurulan insanlar tekrar hayata kavuşacak, şeklinde inanç var. 61 bilim adamının üzerinde çalıştığı insan bedenini kristalleştirme işlemi, insanın vücudunu çürütmüyor. Ancak bilim adamları dondurma işlemi sırasında bazı hücrelerin donarak çatladığını ve bunun insan vücudunu tahrif ettiklerini tespit ettiler. Daha sonra aldıkları önlemler içerisinde insan vücudunda ki kanı boşaltarak, damarlara donmayan bir sıvı enjekte etmek var. Kişinin boşaltılan kanıda raporlanarak, kimlik kazandırılıyor. Kişi dondurulduktan sonra belli bir ısıda saklanıyor. Bilim adamları bu yapılan çalışmaların ince bir bilimsel hayat olduğunu söylüyorlar ve çalışmalar geliştikçe, mesela nano teknolojiyle ölen insan hücrelerinin çalıştırılabileceğini düşünüyorlar.

ölümszlk

Şimdi ABD içerisinde bu işleme tabi olmak için paralar saçanlar var. İnsanlar kandırılıyor mu? Bu şekilde bir piyasa iyi bir gelir kapısı mı? Çünkü başvurular giderek ABD içerisinde artıyor. Peki böyle bir durum mümkün olabilir mi? ABD’lilerce mümkün olabilir ama İslam dinince böyle bir durum akla muhaldir. Mantıksızdır yani. Çünkü bedene can veren ruhtur. Ruh ise, metafizik içerisine giriyor.