2014 Dünya Kupasını Daha Eğlenceli Yapacak TV’ler (Rehber)

PHILIPS 47PFL7008K12

#İŞBİRLİĞİ

2014 Dünya Kupasının başlamasına kısa bir süre kaldı. Yıldız futbolcuların bu dev mücadelesini eski teknolojiye sahip TV’niz de mi izlemeyi düşünüyorsunuz? Eğer aklınızda yeni bir TV almak varsa bu yazımızı okumadan geçmeyin. Geniş ekran bir TV alırken nelere dikkat eteniz gerektiğin bu makalemizde topladık

TV’lerin Görüntü Kalitesi Özellikler ile Belirlenemez

Geniş ekran TV’lerin görüntü kaliteleri özelliklerine göre tahmin edilemez. Genellikle TV’ler fiyat segmentine göre sınıflandırılır ve fiyatı yüksek olan ürünler daha kaliteli görüntüler sunan TV olarak adlandırılır. Bu durum çoğu zaman doğru olsa da fiyat ve özellik durumu ürünün size ne kadar uygun olup olmadığını belirlemek konusunda yeterli değildir. TV’ler için telaffuz edilen kontrast oranları da tam anlamıyla doğru değildir. Bunun yanı sıra yenileme oranlarında da farklılıklar bulunuyor  120Hz , 240Hz , 600Hz vb. gibi değerler görmekteyiz. Bu değerleri doğru yorumlamak oldukça güç ve bir o kadar da zordur. Bunların yanı sıra cihazlar üzerinde firmaların geliştirdiği “CMR”, “TruMotion”, “MotionFlow” , SPS” gibi teknolojiler bulunmakta.

ABD’nin en büyük kozlarından biri olan Clint Dempsey’i 2014 Dünya Kupasında bu geniş ekran TV ile izleyin.
PHILIPS 42PFL5008K12
PHILIPS 42PFL5008K/12 42 inç 107 cm Ekran 3D SMART LED TV Dahili Uydu Alıcı ürününe yakından bakmak için tıklayın

Bu teknolojiler de kullanıcılara farklı özellikler sunarak izleme deneyimini iyileştirme konusunda yardımcı olmak için tasarlanmış. Bunların yanı sıra son dönemde asılsız bir söylenti ortalıkta dolaşmakta. Söylentiye göre LED TV’ler LCD TV’lere göre daha kaliteli görüntüler sunuyormuş. Bu konu da da kesin bir sonuç marka model bağımsız söylemek güç. LED TV’ler her zaman LCD’lere göre kaliteli görüntü sunmayabilir. LCD’mi yoksa LED TV’mi ayrımında her zaman gözünüzün seçtiğine güvenmenizde fayda var.

TV’lerin Görüntü Kalitesi Özellikler ile Belirlenemez
Büyük Her Zaman Daha İyidir
LCD mi, LED mi, Yoksa Plazma mı?
LED TV’lerin Artıları
Plazma TV’lerin Artıları
Akıllı TV’ler Daha da Akıllanıyor
Genişleme Yuvalarına Dikkat
Çözünürlük
3D ( Üç Boyut)

Sonuç


Yorumlar kapatıldı.