2014 Dünya Kupasını Daha Eğlenceli Yapacak TV’ler (Rehber)

PHILIPS 47PFL7008K12

#İŞBİRLİĞİ

Büyük Her Zaman Daha İyidir

Şu şöyledir bu böyledir demektense konuya direkt girmek istiyorum. Sizlere tavsiyem yatak odası için 32 inç genişliğe sahip bir geniş ekran TV, oturma odanız için ise 50 ve 60 inç arası bir model tercih edebilirsiniz. Bu tamamen oturma odanızın büyüklüğüne ve izlenme mesafesine bağlı olarak değişiklik gösterir. Küçük bir oturma odanız varsa 42 inç modellere de göz atabilirsiniz. Fakat inanın bana büyük ekran her zaman daha küçük modellere göre daha iyi izleme deneyimi sunuyor.

Koltuğunuz ile TV2nizin arası 1 – 1,5 metre arasındaysa: 35 inç, 1,2 – 2 metre arasındaysa: 40 inç, 1,5 – 2,3 metre arasındaysa: 50 inç, 2 – 3 metre arasındaysa: 60 inç bir TV tercih edebilirsiniz.

İtalya’nın yaşlı kurdu Gianluigi Buffon’un kurtaracağı pozisyonları bu TV ile daha net göreceksiniz

PHILIPS 55PDL8908S

PHILIPS 55PDL8908S/12 55 inç 140 cm Ekran 3D SMART LED TV Dahili Uydu Alıcı ürününe yakından bakmak için tıklayın

Büyüklük sınırı tamamen sizin izleme zevkiniz ve TV’yi koyacağınız alan ile doğru orantılı. Bu konuda tercihi siz yapabilirsiniz. Bunun için hemen aklıma gelen bir uygulamadan bahsedeceğim. Philips TV Buying Guide App sayesinde Philips TV’leri evinizde koyacağınız yere Tablet PC veya akıllı telefonunuz ile sanal olarak konumlandırarak nasıl göründüğüne bakabiliyorsunuz. Bu uygulama sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde hizmet veriyor ve uygulama sayesinde ürünün evinizde veya ofisinizde nasıl görüneceğini önceden görebiliyorsunuz. Bu tip uygulamalar sayesinde TV seçiminiz daha da kolaylaşıyor.

TV’lerin Görüntü Kalitesi Özellikler ile Belirlenemez
Büyük Her Zaman Daha İyidir
LCD mi, LED mi, Yoksa Plazma mı?
LED TV’lerin Artıları
Plazma TV’lerin Artıları
Akıllı TV’ler Daha da Akıllanıyor
Genişleme Yuvalarına Dikkat
Çözünürlük
3D ( Üç Boyut)

Sonuç


Yorumlar kapatıldı.