9 Kere Leyla sonunda yayınlanıyor

netflix oynatma hızı

Netflix’in merakla beklenen filmi 9 Kere Leyla sonunda izleyiciyle buluşuyor. İşte detaylar.

Sinemaların kapanmasından ötürü 2020’de pek fazla yeni film çıkmadı. Zaten yıl içerisinde çıkması planlanan tüm filmler de 2021 ya da 2022’ye ertelendi. Hal böyle olunca dijital yayın platformları tarafından çekilen orijinal içeriklere verilen önem de arttı.

Hali hazırda Netflix Türkiye’de özel içerik hazırlayan tek global dijital yayıncı. Yani Amazon Prime ya da Disney+ gibi isimler henüz Türkiye’de içerik çalışmalarına başlamadılar.

Netflix ise Türkiye’de ofis açma kararı alarak çıtayı bir tık daha yukarı taşıdı. Ayrıca yeni gelen içeriklerle kalite odağını da farklı bir yere konumlandırdı.

Kısa süre önce izleyiciyle buluşan Bir Başkadır hem oyuncu kadrosu, hem de içeriğiyle büyük dikkat çekmişti. Şimdi ise sırada Netflix’in en büyük bütçeli Türk filmi olan 9 Kere Leyla bulunuyor.

9 Kere Leyla izleyicile buluşuyor

9 Kere Leyla’nın oyuncu kadrosunda muazzam isimler yer alıyor. Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı filmde Fırat Tanış, Alican Yücesoy, Emre Kıvılcım, Hakan Eke, İhsan Ceylan, Bimen Zartar da boy gösteriyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Hali hazırda Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı Erşan dizisi de önümüzdeki dönemde Netflix’te olacak. Erşan dizisinde GORA filmiyle tanıdığımız Erşan Kuneri’nin maceralarına tanıklık edeceğiz.

Porno izlenme oranı rekor üzerine rekor kırıyor