50 Cent Game of Thrones izleyicilerine küfür etti!

Game of Thrones

Ünlü rap yıldızı 50 Cent, Game of Thrones izleyicilerine büyük küfür etti. Peki, 50 Cent neden böyle bir açıklama yapma gereği duydu?

Pazartesi sendromunun üzerine son 4-5 haftadır bir de GoT sendromu eklenmişti. Sosyal medyada GoT 8. Sezon izlediği belli etmeye çalışan tipler ile timeline’ın dolup taşması herkes gibi ünlü rapçi 50 Cent’i de sinir etmiş durumda. Curtis James Jackson namı diğer 50 Cent, bugün GoT hayranlarına resmi Instagram hesabı üzerinden büyük küfür etti.

50 Cent’ten Game of Thrones izleyenlerine küfür!

50 Cent dizinin artık sürekli konuşulup abartılmasından rahatsız olmuş olacak ki; “Sizi de, uçan ejderhalarınızı da s****m.” ifadesini kullandı. 50 Cent’in Power adındaki yapımcılığını üstlendiği dizi 25 Ağustos 2019 tarihinde 6. sezonu ile final yapacak. 50 Cent’in popüler olan bir şeye sallayarak kendini gündeme getirmeye çalıştığı söyleniyor.

GoT 8. Sezon 6. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Power’ın 6. yani final sezonu 15 bölümden oluşacak. Bu sezonda; Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Rotimi, Jerry Ferrara, Shane Johnson, Michael Rainey Jr. ve Larenz Tate boy gösterecek.

Game of Thrones