410 TL’lik NBA 2K21 ücretsiz oldu!

NBA 2K21 Demo

Epic Games Store efsane kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Normalde 410 TL’ye satılan NBA 2K21 tamamen ücretsiz oldu! İşte detaylar.

Steam’in en büyük rakibi olarak nitelendirilen Epic Games Store, büyük bir kampanyaya daha imza attı. Bilindiği üzere Epic Games, yaklaşık olarak 2 yıl önce Steam’e rakip olarak dijital bir mağaza açma kararı vermişti.

Bu kararını muazzam bir bütçe ile perçinleyen Epic Games, şimdiye kadar üyelerine aralarında GTA 5, Civilization 6 gibi bomba niteliğinde oyunların da yer aldığı yüzlerce bedava oyun dağıttı.

Bununla da yetinmeyen Epic Games Store, bazı oyunları kendi mağazasına özel olarak listeledi. Örneğin Borderlands 3 yalnızca Epic Games Store’a özel olarak yayınlanmış ve Steam’de sonradan satışa sunulmuştu.

410 TL’lik NBA 2K21 ücretsiz oldu!

Geçtiğimiz günlerde bu hamlelerin Epic Games Store’a olan faturası da ortaya çıkmıştı. Epic Games sadece bu kampanyalar için milyonlarca dolar harcamış.

Fakat bu durumun Epic Games’i durdurması mümkün görünmüyor. Çünkü Epic Games Store ücretsiz olarak dağıttığı efsane oyunlara bir yenisini daha ekledi! NBA 2K21! Normal şartlarda 410 TL gibi bir fiyattan satılan oyun hali hazırda Epic Games Store’da ücretsiz. Oyunu kütüphanenize eklediğiniz zaman oyun tamamen sizin oluyor. Sonrasında dilediğiniz zaman indirip oynayabiliyorsunuz.

Bu oyuna ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gereken tek şey ise ücretsiz bir Epic Games Store hesabı açmak.

Yeni Doom filmi ile ilgili flaş gelişme!