Deus Ex Mankind Divided Duyuruldu

Deus Ex Mankind Divided 1

Human Revolution’la yeniden hayat bulan Deus Ex serisinin merakla beklenen yeni üyesi Deus Ex Mankind Divided, bugün Square Enix tarafından duyuruldu.

Gerek siberpunk türünün oyun dünyasındaki en iyi örnekleri arasında yer alması gerekse FPS, RPG ve aksiyon gibi birçok türü bir araya getiriyor olmasıyla diğer FPS serilerinden ayrılan Deus Ex serisi uzunca bir süre unutulmuş olsa da, Eidos Montreal tarafından geliştirilen ve 2011 yılında oyunseverlerle buluşan Deus Ex: Human Revolution seriye yeniden hayat verdi.

Deus_Ex_Mankind_Divided (3)

Oyunseverler tarafından beğeniyle karşılanan ve oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Human Revolution ile hayata dönen Deus Ex serisi, üç yıllık bir aradan sonra geri dönmeye hazırlanıyor. Human Revolution’ın bir süredir konuşulan devam oyunu hakkında beklenen açıklamayı nihayet yayınlayan Square Enix, serinin merakla beklenen yeni oyunu Deus Ex Mankind Divided‘ı resmi olarak duyurdu.

Eidos Montreal stüdyosu tarafından geliştirilecek olan Deus Ex: Mankind Divided, Human Revolution’da anlatılan olayların 2 yıl sonrasında, yani 2029 yılında geçecek ve Adam Jensen’ın maceralarını anlatmaya devam edecek. Yeni nesil konsolların sunduğu gelişmiş mekaniklerden faydalanarak geliştirilecek olan oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulacak.

Deus_Ex_Mankind_Divided (2)

LG Electronics Galaxy S6 Edge’le Dalga Geçti