3 yeni Nokia modeli geliyor!

nokia

HMD Global bünyesinde adeta küllerinden doğan Nokia, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Önümüzdeki ay 3 yeni Nokia modeli daha tanıtılacak!

Bir zamanlar cep telefonu sektörünün tekeli haline gelen Nokia, akıllı telefonlara geçiş dönemine ayak uyduramayınca iflasın eşiğine gelmişti. Microsoft çatısı altına giren Finli akıllı telefon üreticisi, Android yerine Windows Phone destekli telefonlarla piyasaya dönünce, işler daha da içinden çıkılmaz bir hal almıştı.

Microsoft’un akıllı telefon pazarından çekilmesiyle birlikte HMD Global tarafından satın alınan Nokia, kısa süre içerisinde adeta küllerinden doğdu. Nokia markasını olabilecek en doğru şekilde kullanan HMD Global yetkilileri, benimsedikleri agresif fiyat politikası sayesinde, 1 yıl gibi kısa bir sürede en çok telefon sevkiyatı gerçekleştiren 10 firmadan biri olmayı başardı.

HMD’den 3 yeni Nokia!

Yeni Nokia modellerinin üst segmentten ziyade, genel kullanıcıya hitap eden, uygun fiyatlı, orta segment modellerden oluşması, şirketin hızlı bir şekilde yükselmesini sağladı.

Fakat hepsi bu kadarla sınırlı değil. HMD Global’den yapılan resmi açıklamaya göre, önümüzdeki ay 3 yeni Nokia modeli daha tanıtılacak.

5 Aralık’da Dubai’de gerçekleşecek olan özel etkinlikte, HMD Global 3 yeni Nokia ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak.

Ekran Resmi 2018 11 16 09.04.13

Elbette şu anda bu modellere ilişkin pek bir bilgi yok. Fakat paylaşılan görselden iki telefonun çentikli, bir telefonun ise çentiksiz yapıda olduğu dikkat çekiyor. Bakalım Finli telefon üreticisi bizlere ne gibi sürprizler hazırlıyor. Bunu 5 Aralık’ta öğreneceğiz.

Galaxy S10 özellikleri ve fiyatına dair tüm detaylar