Moto 360 Sport versiyonu görüntülendi!

Moto 360 Sport 1

Akıllı saat sektörünün öncülerinden Motorola, Moto 360 Sport adını verdiği yeni bir versiyonu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Farklı tasarımı ile dikkat çeken ürün sporcuları hedef alıyor. Moto 360 Sport’un detayları haberimizde.

Moto-360-Sport-1

Geçtiğimiz yıl Moto 360 modeliyle akıllı saat sektörüne adeta yön veren Motorola, Moto 360 2 (Moto 360s) modeli ek olarak yeni bir versiyon üzerinde çalışıyor. Twitter’da @upleaks isimli kullanıcı tarafından paylaşılan fotoğraflardan anlaşıldığı üzere Motorola, yeni seride sporcuları hedefliyor.

Firmanın zaten Moto360s (veya Moto 360 2 olarak adlandırılacak) üzerinde çalıştığı biliniyordu. İkinci jenerasyon Motorola akıllı saate ek olarak hazırlanan bu versiyon, sporcuları hedef alacak. Ancak söz konusu versiyonun teknik özellikleri henüz belli değil. Moto 360’ın güncellenmiş hali olarak karşımıza çıkabilir veya Moto 360s modelinin farklı bir versiyonu olarak görebiliriz. Ancak bize kalırsa Moto 360 modelinin yeni Android Wear sürümüne sahip bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak.

Moto-360-Sport-2

Modelin Kasım ayında satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Siyah, beyaz ve turuncu renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Fiyat ve teknik detayları henüz belli değil. IFA 2015’te resmiyet kazanacağını düşünüyoruz.

Son dönemin en popüler akıllı saatleri