Samsung’dan Üzücü Haber!

Samsung store

Dünyanın en büyük telefon markalarının başında gelen Samsung, satış rakamlarını yetersiz bulduğu için alışveriş merkezini kapattı.

Bilindiği üzere telefon markalarının arasındaki yer alan ciddi rekabet ile birbirlerine büyük zararlar verebiliyorlar. Şimdi ise Samsung bir alışveriş merkezini kaybetmiş durumda.

Samsung store

Güney Koreli telefon devi Samsung’un geçtiğimiz günlerde sevindirici bir haber ile kullanıcılarının yüzünü güldürdüğünü duyurmuştuk. Ancak bu sefer hayranlarını üzen bir haberi paylaştı. Dünyaca ünlü telefon markası önemli perakende satış merkezlerinden birinin kapısına kilit vurmak zorunda kaldı. Kapanışın gerekçesi olarak Samsung’un hızlı düşüş gösteren akıllı telefon satışları gösteriliyor. Kapatılan Samsung Experience Store, Londra’da yer alan Stratford City alışveriş merkezinde faaliyet gösteriyordu ve şehrin önde gelen Samsung’un satış noktası olarak biliniyordu.

Kapatılan mağazanın kapısına asılan kağıt ile mağazanın kapandığı duyurulurken, desteğe ihtiyaç duyanların ilgili telefon numaralarını aramaları belirtilmiş.

Microsoft Band Yok Satıyor!