2023 Hyundai Kona tanıtıldı! Yok böyle tasarım!

hyundai kona 3

Yeni Hyundai Kona tanıtıldı! Aracın tasarım yapısı ve özelliklerine dair tüm detayla haberimizin detaylarında!

2023 Hyundai Kona, Güney Kore merkezli üretici tarafından tanıtıldı. Yepyeni bir tasarım yapısına sahip olan B-SUV modeli, elbette ki Türkiye pazarında da satışa çıkacak.

2023 Hyundai Kona

Yeni yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen model, ilgi çekici bir tasarım yapısına sahip. Hem elektrikli hem de içten yanmalı motor seçeneklerine sahip olacak Yeni Hyundai Kona’nın ön ızgara tasarımı da buna bağlı olarak değişkenlik gösterecek.

2023 Hyundai Kona

2023 Hyundai Kona tanıtıldı! Yok böyle tasarım!

Hyundai Kona ön tarafta ince bir led şeride ev sahipliği yapacak ve bu, modelin ön tasarım dilinin en önemli parçasını oluşturacak. Kapı yüzeylerinde çizgiler ve gölge oyunlarına yer veren Hyundai, arka tarafta da öne benzer şekilde bir led şerit kullanıyor. Bu şeridin hemen altında bir Hyundai logosu ve altında aralıklı harfler ile yazılmış olan Kona yazısını görmek mümkün.

2023 Hyundai Kona

İç tasarımda ise ambiyans aydınlatmadan tutun da 12.3 inç büyüklüğünde olan multimedya ekranına kadar her şey mevcut. Üstelik sürücü ekranı da 12.3 büyüklüğünde ve bu oldukça önemli bir detay. Sürücüye odaklı bir kokpit tasarımına sahip olan Yeni Hyundai Kona yolcular için de oldukça konforlu bir otomobil olacak gibi görünüyor. Önceki nesline göre 150 mm daha uzun olan Kona, geniş ailelere göz kırpmayı da ihmal etmiyor.

TikTok Türkiye genelinde daha popüler bir hale geldi!