2022 Toyota Tundra fiyatları yok artık dedirtecek: Kötü bir haber var

En fazla satılan otomobil

2022 Toyota Tundra fiyatları sonunda açıklandı. Bu aracın en önemli özelliklerinden bir tanesi ise adeta tank gibi olması. Hadi gelin hem fiyatlara hem de diğer detaylara birlikte bakalım.

Tüm dünyada önemli bir prestij elde etmeyi başaran 2022 Toyota Tundra fiyatları en sonunda açıklandı. Japon otomotiv devi tarafından piyasaya sürülen bu araç çok sağlam bir yapıya sahip olması ile biliniyor. Ayrıca ızgara tasarımı onu en fazla ön plana çıkaran detaylar içerisinde yer aldı.

Aracın genel özelliklerine baktığımızda bizleri oldukça hoş tasarlanmış bir iç yapı karşılıyor. Bu iç tasarıma baktığımızda aracın televizyona bile sahip olduğunu görüyoruz. Yaklaşık olarak 14 inç boyutunda olması beklenen bu televizyon multimedya özelliklerine de sahip olacak.

2022 Toyota Tundra için fiyat kesinleşti

Toyota’nın sevilen pick-up modeli için istenen rakam belli oldu. Bu modeli almak isteyen birisi 37 bin 645 dolar ödeyecek. Yani aracın adeta bir sedan fiyatına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ancak genel özelliklerine baktığımızda en zorlu koşullara bile kafa tutabiliyor.

2022 Toyota Tundra

Genellikle arazide çalışan sürücüler bu tür sağlam araçlara ihtiyaç duyuyor. Toyota ise bu araçlar konusunda herkes tarafından bilinen bir kaliteye sahip. Ayrıca 4×4 çekiş imkanı sunması onu ön plana çıkarıyor. 2 farklı motor seçeneğine sahip olması beklenen bu araç ne yazık ki Türkiye’ye gelmeyecek. 2022 Toyota Tundra fiyatları Türkiye’de olsa muhtemelen diğer araçlara göre çok daha uygun olacaktı.

Toyota Corolla fiyatlarına Kasım zammı!

Toyota bu tür otomobillerine ağırlık vermek istiyor. Özellikle hibrit motorlu araçlar şirketin en önemli işlerinden bir tanesi. İlerleyen zamanlarda Tundra modeli için hibrit motorlu bir versiyonu üzerinde çalışılabilir. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.