MacBook Air yenilendi! İşte özellikleri!

MacBook Air

Apple sürpriz bir şekilde MacBook Air modellerini yeniledi. Özellikleri ile MacBook Pro’ya kafa tutan yeni Air modellerinin detayları haberimizde.

Apple, MacBook segmentine yeni bir soluk kazandırmak için dün sürpriz bir hamle yaptı. Google Chrome’dan Netflix veya YouTube’dan bir şey izlerken ısınan ve kasmaya başlayan anlamsız MacBook serisini sonlandıran Apple, yoluna yeni Air ve Pro modelleri ile devam edeceğini açıkladı.

Retina ve IPS teknolojisine sahip 13.3 inç (diyagonal) LED arkadan aydınlatmalı ekran
ile gelen yeni Air modelleri ve inç başına 227 piksel yoğunlukla 2560 x 1600 çözünürlük sunuyor. 16:10 oranındaki bu ekranda True Tone teknolojisi de yer alıyor.

Entegre Touch ID teknolojisi ile gelen Air, altın, gümüş ve uzay grisi renk seçeneklerine sahip. Gücünü 4 MB L3 önbelleğe sahip 1.6 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 işlemciden ve 8 GB RAM’den alan Air’de 128 GB PCIe tabanlı SSD ve Intel UHD Graphics 617 ekran kartı yer alıyor.

iOS 12.4 Beta 6 yayınlandı!

Günlük kullanım için oldukça ideal olan bu teknik özellikler 1,56 cm x 30,41 cm x 21,24 cm boyutlar ile taçlandırılıyor. 1.25 kg ağırlığa sahip olan Air modelleri, taşınabilirlik açısından rakiplerine adeta göz dağı veriyor.

Son olarak Air modellerinin en düşük sürümünün 8.699 TL gibi komik bir rakama satışa sunulduğunu belirtelim.

MacBook Air