2019’da en çok satacak oyunlar

2019 games

#İŞBİRLİĞİ

Dünyaca ünlü pazar araştırma şirketi NPD Group şimdiden 2019’un en çok satacak oyunlar listesini yayınladı. İşte 2019’da satış rakamları ile fark yaratacak olan yapımlar.

Küresel bazda pazar araştırma deneyimi en yüksek seviyede olan şirketlerden NPD Group, oyun sektörünün geleceğine ilişkin bir liste yayınladı. Yayınlanan listede ABD genelinde 2019’da en çok satacak oyunlar yer alıyor.

Daha pek çok oyun satışa bile sunulmamış durumdayken NPD’nin bu listeyi nasıl yaptığı ya da yapılan listenin ne derece doğru olacağı kafanızda soru işaretleri bulunmasına neden olabilir. Fakat NPD dünya genelinde 200.000’e yakın mağaza ile çalışan önemli bir araştırma şirketi. Üstelik, NPD tarafından öngörü şeklinde yayınlanan listelerin doğruluk payları da hayli yüksek.

Kısaca özetlemek gerekirse yayınlanan listenin 3 aşağı 5 yukarı tutacağını söyleyebiliriz. Elbette şu durumu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Araştırma yalnızca Amerika’yı kapsıyor. Dolayısıyla listede Avrupa’da hayli popüler olan FIFA 20 gibi yapımlar yer almıyor. O yüzden listeye göz gezdirirken bu oyun nasıl olmaz diye isyan etmeden önce, listenin ABD merkezli olduğunu bir kez daha göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. (Diğer oyunlar için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

2019’da en çok satacak oyunlar listesi!

10) Pokemon Sword & Pokemon Shield

Pokemon Sword Pokemon Shield