Eset Internet Security 2019 ile güvende olun!

maxresdefault 10

#İŞBİRLİĞİ

Eset Internet Security 2019, bir süredir teknoloji severlerin beğenisine sunulmuş durumda. Siber dünya, her geçen gün hayatımızı kolaylaştırırken, bir yandan da artan tehlikeler karşısında “güvenlik” unsuruna daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Eset de yeni ürünüyle oldukça iddialı.

Eset Internet Security 2019 ile güvende olun!

Son 3 yıllık dilime baktığımızda, zararlı yazılım sayısının 400 milyondan 800 milyona ulaştığını görüyoruz. Bu da gösteriyor ki her geçen dakika, hatta her geçen saniye, tehlikeler artıyor. Eset de Interlet Security 2019 ile güncel güvenlik sorunlarını ortadan kaldırmak için pek çok çözüm sunuyor.

Bu çözümlerden bir tanesi, “Bankacılık ve Ödeme Koruması” özelliği. Öyle ya, artık alışverişlerin büyük kısmını internet üzerinden, çeşitli bankacılık ve ödeme servisleriyle gerçekleştiriyoruz. Bu da kötü niyetli kişileri heveslendiriyor ve güvenlik önlemi alınmadığı takdirde ciddi kayıplar yaşanabiliyor. Eset’in Bankacılık ve Ödeme Koruması özelliği sayesinde, alışveriş ve ödemelerle ilgili sayfalar algılanıyor ve size güvenli olup olmadığı konusunda uyarılarda bulunuyor.

Firma, bilindiği üzere UEFI Tarayıcı tarafında da ciddi çalışmalar yapıyor. Çünkü bazı zararlı yazılımlar, bilgisayarınız açılır açılmaz harekete geçerek sizi hazırlıksız yakalayabilir. Eset’in bu özelliği ise, siz güç tuşuna basar basmaz cihazlarınızı ve sizi koruma altına alıyor.

Bir diğer dikkat önemli konu ise “Akıllı Ev İzleyici” özelliği. Modem ve router cihazlarınızı güvence altına alarak sizle bilgiler paylaşan bu özellik, ağa bağlı cihazları görüntülüyor ve olabilecek güvenlik açıklarını önlemek için çalışıyor.

Tabii ki hepsi bunlarla sınırlı değil. Daha fazla detayı videomuzda bulabilirsiniz.

İyi seyirler.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

PlayStation 5 geliyor! 4K 60 FPS oyun ve çok dahası!