2019 model Range Rover’lar artırılmış gerçeklik desteği sunuyor

Range Rover

2019 model Range Rover’lar son derece ilginç bir özellik sunmaya başlayacak. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde bu özelliği herkes kullanabilecek. İşte otomotiv alanında değişim yaratabilecek haberimizin detayları.

Trafik kazalarının sürekli olarak arttığı bilinen bir gerçek. Üstelik bu yalnızca Türkiye’de değil Dünyanın birçok ülkesinde istatistiklerle ortaya çıkan bir durum. Otomotiv şirketleri hem kazaların önüne geçebilmek, hem de yeni teknolojilerden yararlanabilmek için hibrit çözümler üretiyor. Range Rover için de aynı hibrit çözüm geliştirildi.

2019 model Range Rover’lar kazaları azaltacak

Range Rover’ın iGuide uygulaması araç sürmeyi çok daha kolay hale getirebilecek cinsten. Bu uygulama sizlerin, 2019 Range Rover modellerde aracınızı çok daha iyi tanımanızı sağlayacak.

range rover araba

Uygulamayı akıllı telefonunuza yükledikten hemen sonra, özelliklerini öğrenmek istediğiniz herhangi bir bölgeye telefonu tutmanız yeterli olacaktır. Uygulama sizlere o bölgede bulunan düğmelerin diğer ek özelliklerini ve ne işe yaradığını kullanım kılavuzundan gösterecektir.

Her ne kadar sanal gerçeklik kullanıldığı ifade edilse bile, bu uygulama diğer araçlarda da işe yarıyor. Bu nedenle tam olarak artırılmış gerçekliğe sahip olduğunu söylemek zor. Peki sizce bu tür uygulamalar, trafikteki kazaları azaltmaya yetebilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Çinliler çakmasını yaptıkları “Range Rover Evoque” yüzünden mahkemelik oldu!