2018’in en iyi Netflix dizileri

#İŞBİRLİĞİ

Ülkemizde de oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Netflix’in en iyi dizileri hangileri? İşte 2018’in en iyi Netflix dizileri ve diğer detaylar.

Son yıllarda internet üzerinden dijital içerik sağlayan servislerin sayısında önemli artışlar yaşandı. Bu servislerden müzik tarafında Spotify öne çıkarken, dizi ve film tarafında ise Netflix öne çıkıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Netflix, oldukça kaliteli yapımlara imza atıyor. Özellikle son dönemde bütçesel anlamda Hollwood filmleriyle yarışan yapımlarla karşımıza çıkan Netflix, bu alanda da ses getirmeyi başarmıştı.

Eleştirmenlere göre 2018’in en iyi filmleri

Peki 2018 yılında yayınlanan en sağlam Netflix dizileri hangileriydi? Bu yazımızda 2018’in en iyi Netflix dizileri ile karşınızdayız. Elbette yazıya sadece yeni başlayan dizileri dahil etmedik. Zaten bu sene yeni başlayan ve öyle çok ses getiren önemli bir dizi yok.

Fakat yeni sezon bölümleriyle hayli iddialı olan yapımlar mevcuttu. Zaten biz de listemizde bu iddialı yapımlara yer verdik.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2018’in en iyi Netflix dizileri listemizle başbaşa bırakalım.

İşte 2018’in en iyi Netflix dizileri

Big Mounth (2. Sezon)

Yayınlanma Tarihi: 5 Ekim