2018 geliyor! Yılbaşında sevdiklerinize bunları alabilirsiniz (Alışveriş rehberi)

liste1

#İŞBİRLİĞİ

Lenovo Tab3 A7-10F 8GB 7″ IPS Tablet – Beyaz

Alışveriş rehberi: Özellikle 80 ve 90’lı yıllarda çocuk olanlar için oyuncakların önemi çok büyüktü. Daha önce görülmemiş renklerde ve tasarımlarda hazırlanan trenler, bebekler, otomobiller ve dahası, milyonlarca çocuğun hayal gücünü geliştirmesi adına hem de güzel zaman geçirmeleri adına çok önemliydi. Son 10 yıllık dilime baktığımızda ise, oyuncakların yerlerini akıllı mobil cihazların aldığını söyleyebiliriz. Evet, küçük büyük fark etmeden.

Lenovo Tab 3 A7, yeni yılda çocuklarınız için düşünebileceğiniz uygun fiyatlı eğlenceli çözümlerden bir tanesi. Kedilerin bile tablet kullanmaya başladığı günümüzde, bir şeyler öğrenebilmek, internette gezintiye çıkabilmek, bir şeyler izleyebilmek ve oynayabilmek için 299 TL fiyatı bulunan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

7 inç IPS ekranı bulunan tablet, hem tek elde kullanıma uygun hem de farklı açılardan bakıldığında dahi güzel görüntü kalitesi sunuyor. Tablet, yalnızca 300 gram ağırlığında ve 8GB dahili belleği bulunuyor. İsteseniz microSD kart ile kapasitesini artırabilirsiniz. MTK’nın 1.3GHz değerde 4 çekirdekli işlemcisini barındıran cihaz, 2MP değerde de kameraya sahip.

Lenovo Tab3 A7-10F 8GB 7" IPS Tablet - Beyaz

Daha fazla detay için tıklayın.