Kanser hastası adamın son isteği kızı sayesinde gerçek oldu: Star Wars The Last Jedi!

hasta1

Babası hayata gözlerini yummadan önce ona en çok istediği şeyi vermek istedi. Yani son Star Wars filmi The Last Jedi’ı. Gözleri yaşartan tablo.

Ron Villemaire, bir pilot ve Vietnam’da savaşmıştı. Şimdi 69 yaşında ve kendisine 4. seviye kolon kanseri teşhisi konuldu. İyileşmesi çok zor görünüyor ve yakınları da ölüme giderek yaklaştığı bu günlerde Villemaire’nin gönlünü hoş tutmaya çalışıyor. O çabalardan bir tanesi de Star Wars The Last Jedi filmi içindi ve gerçekleştirildi.

Villemaire’ın kızı, Twitter’da şöyle bir mesaj paylaştı:

“Babama nasıl yardım edebilirim, bilen var mı? Kanserden ölmek üzere. O, Vietnam savaşında bulunmuştu. Yeni StarWars filmi The Last Jedi’ı ölmeden önce görmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Çünkü ne kadar zamanının kaldığını bilmiyoruz.”

Bu mesaja cevaplar oldukça fazlaydı ve böylelikle bir Star Wars topluluğu oluşturuldu. Sonrasında Star Wars karakterlerinin kostümleriyle hastaneye gidildi ve hasta adam alındı, sonrasında da sinemada filmi izlemesi sağlandı.

Kanser hastası adamın son isteği kızı sayesinde gerçek oldu: Star Wars The Last Jedi!

Videoya buradan ulaşabilirsiniz.

2015 yılında da kanser hastası Daniel Fleetwood’un isteği gerçekleştirilmişti.

2015 yılına döndüğümüzde, benzer bir olay yaşanmıştı. Sıkı bir StarWars hayranı olan Daniel Fleetwood, kanser hastasıydı ve günlerinin sayılı olduğu söyleniyordu. En büyük isteği ise, Güç Uyanıyor filmini izleyebilmekti. Film henüz tamamlanmamıştı ama Fleetwood’un da az zamanı kaldığı biliniyordu. Bu yüzden hasta adama filmin henüz tamamlanmamış versiyonu izletilmiş ve bir nevi son isteği yerine getirilmişti.

2018 geliyor! Yılbaşında sevdiklerinize bunları alabilirsiniz (Alışveriş rehberi)