2018 geliyor! Yılbaşında sevdiklerinize bunları alabilirsiniz (Alışveriş rehberi)

liste1

#İŞBİRLİĞİ

Sandisk Dual Drive 32GB USB 3.0 USB Bellek SDDD2-032G-GAM46

Alışveriş rehberi: Eskiden flash bellekler oldukça değerliydi. Hem az bulunuyor hem de yüksek fiyatlara satılıyorlardı. Sonra çeşitler artarken fiyatlar düştü ve çoğu üründe kalite düşüşü de gözlenmeye başladı. İşte tam da bu sırada, bazı ürünler hem kaliteli tasarımları hem de yenilikçi çözümleriyle onlardan sıyrılmayı başararak tekrar “değerli ürün” unvanını elde etmeyi başardı.

Sandisk tarafından hazırlanan Dual Drive 32GB USB 3.0 USB bellek, hem kullanışlı tasarımı hem de yüksek hızda veri transfer yetenekleriyle dikkat çekiyor. Saniyede 150MB’e kadar hızla dosya aktarımı gerçekleştirebilen bu cihaz, hem bilgisayarlarınız hem de Android telefonlarınız için yanınızdan ayıramayacağınız minik bir dev.

Ürünün bir tarafı microUSB, bir tarafı da USB 3.0 olarak tasarlanmış. Böylelikle yalnızca bilgisayardan bilgisayara veri aktarmak zorunda değilsiniz. İsterseniz depolama biriminizi Android tablet veya telefonunuza bağlayarak dosya aktarımı gerçekleştirebilir, daha sonra bu dosyaları USB 3.0 noktası aracılığıyla (Tabii geriye dönük uyumluluk da var) bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

49,90 TL’lik indirimli bir fiyatı bulunan Dual Drive 32GB, özellikle okul ve ofis dünyasında en çok kullanacağınız cihazlardan olabilir.

Sandisk Dual Drive 32GB USB 3.0 USB Bellek SDDD2-032G-GAM46

Daha fazla detay için tıklayın.