1950 Yılında Kaybolan Eşya Yeni Bulundu!

1950 Yılında Kaybolan Eşya Yeni Bulundu!

1950 yılında kaybolan bir cüzdanın günümüzde ortaya çıkması sosyal medyayı karıştırdı. İşte tüm detaylar.

1959 model Chevrolet kazanmak için bir çekiliş bileti; eski kredi kartları; siyah beyaz aile fotoğrafları, bunların hepsi yıllar önce kaybolan ancak şimdi bulunan cüzdanın içinden çıktı. 1950 yılında kaybolan cüzdan yeni keşfedildi. Plaza Tiyatrosu’ndaki bir banyo duvarının arkasına saklanmış, onlarca yıldır dokunulmamış olarak bulunan cüzdan şaşkınlık uyandırdı. Ta ki 65 yıl sonra, müteahhitler tadilat sırasında banyodaki ufalanmış bir duvarın arkasında gizli bir alan keşfedene kadar yıllarda kaybolan cüzdan öylece bekledi. Bir toz dağının altında, eskiden dolap olarak kullanılan yerde, zamanla donmuş, solmuş bordo bir cüzdan duruyordu.

1950 Yılında Kaybolan Eşya Yeni Bulundu!

Bulunmasının ardından Plaza Theatre’ın sahibi Chris Escobar, cüzdanı aileye iade etmeye kararlı olduğunu söyledi. Escobar, CNN’e “Bu, geçmişe açılan bir portal gibi” dedi. ” 65 yıldır bu mahallede yaşayan gerçek insanlardan oluşan bu toplumun parçalarını bulmak duygulandırıcı” ifadelerini kullandı.

Atlanta’nın en eski sineması ve kültürel bir simge yapı olan Plaza Tiyatrosu, her türden eski şeye ev sahipliği yapıyor. Escobar, üzerlerinde yazılar bulunan eski patlamış mısır vitrinleri ve artık modası geçmeyen içki şişeleri bulduklarını da söyledi. Ancak yarım asırdır görülmeyen bu cüzdanı bulmanın farklı hissettirdiğini söyledi. Escobar, cüzdanın “tarih dolu” olduğunu ve sahibinin ailesini bulması için elinden geleni yapacağını belirtti.

1950 yılında kaybolan cüzdanın içindeki lisansa göre sahibi Floy Culbreth’ti. Ancak Escobar bir sorunla karşılaştı; o dönemde kadınlar genellikle kocalarının adıyla anılıyordu, bu nedenle Culbreth’in adını aramak pek sonuç vermedi. Ancak uğraşların sonunda ailesi bulundu.

ODINE EN İYİ 20 TELEKOM TEDARİKÇİSİ ARASINDA YER ALDI