Nexus 5 Google Play Store’da Stoklara Geri Geldi

neus51

Nexus 5 Google Play Store’da stoklara geri geldi.

neus5

Beyaz versiyonu tarafından takip edilen siyah versiyonunun tüketilmeye başlanmasıyla 16 GB versiyonu envanter dışı olmadan önce yeni sunulan Nexus 5 kısa bir zaman için sadece Google Play Store’da mevcuttu.İyiki, bu iki modeli daha ucuz almak isteyenler sadece bir gün beklediler şu anda her iki çeşidide Play Store’da mevcut.

Nexus 5 ilk izlenimini görebileceğiniz , Play Store’da Google’ın telefonu üzerindeki ilk incelemeleri görmek isteyenler için dün ortaya çıkarıldı. Telefon hem siyah hem hem beyaz olarak ve 16 ve 32GB hafıza ve ortalama 349$’dan en yüksek modeline kadar 399$’a kadar fiyat  seçenekleriyle bulunmakta.

Nexus 5, 5 inç Ful HD 1080p ekran, Corning Gorrilla Glass 3, NFC, Bluetooth 4.0, 2.4G/G 802.11 a/b/g/n/nc ve 4G LTE özellikleriyle karşımıza çıkıyor. 8  megapixel arka ve 1.3 megapixel ön kamera   optik görüntü iyileştirme özelliğine sahip. Qualcomm Snapdragon 800 model 4 çekirdekli işlemcisi 2.3 GHz saat çevrimi hızında ve aynı zamanda 2GB RAM ve seçiminize göre hafıza kapasitesine sahip özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Bu ayın başından sonuna diğer Nexus cihazları için’de Android 4.4 KitKat işletim sisteminin güncellenmesi bekleniyor, aynı zamanda  HTC One ve Samsung Galaxy S4’ün google Play Edition uygulamalarınında güncelleneceği , yenilemenin tam bir dökumanının bugün firmaya ulaştığı bunun da ötesinde  işin aslı özellikleri ortaya çıkaran resmi açıklamadan birkaç saat  önce gizli bir dökumanın  vardığı duyuruldu.