Android 4.4 KitKat HTC One İçin Geliyor

googleplayeditionlead031

HTC: Android 4.4 KitKat 90 gün içerisinde One için geliyor , Google Play sürümünde  ise  15 gün içerisinde çıkıyor. 

Google’ın Nexus cihazlarının, Android 4.4 KitKat güncellemesi için uygun olduğunu biliyoruz. Bu arada diğer üreticiler de gelecek planları hakkında konuşmaya başladılar.

Jackson Mackenzie, HTC Amerika’nın başkanı, şirketinin, Android’in son versiyonunun HTC One için hızlı bir şekilde güncelleme yapılması gerektiğini  söylediği toplantıya kabul etti. Google Play Edition gelecek 15 gün içinde güncellenecek ve açık versiyonları 30 gün içerisinde gelecek, Kuzey Amerika ‘da ise kalan SKU’lar (tüm taşıyıcı çeşitliklerini içeren) 90 gün içine veya daha az sürede sahip olacaklar.

googleplayeditionlead03

Google Play Edition istisnasıyla beraber, HTC Sense UI  anlaşmasını versiyon 5.5 de(Android 4.3 ile çalışan global cihazlar için uygun olan) tutmak istiyor; Mackenize  KitKat özelliklerinin Sense içinde ne şekilde gerçekleştirileceği konusunda ayrıntılara girmemesine rağmen, biz onların çoğunun bir yöntemle güncellenebilecek bir görünüşe sahip olmalarını bekliyoruz. HTC hala kendi ürün yelpazesi (One max ve One mini gibi cihazlar)çerçevesinde diğer cihazlar için güncelleme planı üzerinde çalışıyor fakat Mackenzie şirketinin yakın gelecekte diğer telefonları da ilgilendirecek fikirlere sahip olacağından emin. O , “biz  90 gün içinde sürülecek olan One için her noktayı göz önünde bulundurmalıyız , bu moda içinde tüm güncelleme planlarına tembel bir şekilde ayak uyduramayız diyerek HTC’nin güncellemeleri hızla  yapacağını da tekrarladı.

Mackenzie şirketin  Kuzey Amerika şubesinin yarısı adına konuştuğu için, biz HTC’nin dünya üzerindeki cihazları için söylenecek sözleri hala bekliyoruz. Amerika operatörlerinin güncellemeleri gelecek 90 gün içinde yapacak olmasını göz önünde bulundurursak,  çok yakında dünya üzerinde ki her bir One için yapılmaması  bizi şaşırtır.