Redmi K70 Ultra, dört dahili çip ile gelecek

r21

Küresel pazarda Xiaomi 14T Pro ismiyle çıkması beklenen Redmi K70 Ultra için bilgiler gelmeye devam ediyor. Cihazın son olarak yonga seti hakkında bilgiler gelmeye başladı.

K70 Ultra, MediaTek Dimensity 9300+ işlemcisinin yanında dört adet dahili çip barındıracak. Bu çipler arasında hızlı şarj için Surge P2, güç yönetimi için G1, sinyal iyileştirme için T1 ve bağımsız ekran işleme için D1 yer alıyor. Xiaomi, Redmi telefonlarında birkaç yıldır kendi çiplerini kullanıyor, ancak bunların arasında en çok kendi teknolojisini barındıranı K70 Ultra gibi görünüyor.

Son sızıntıda ortaya çıkan özellikler dışında, şu ana kadar resmi olarak doğrulanan özellikler şunlardır: K70 Ultra, 144Hz yenileme hızı ve 3840Hz ultra yüksek frekanslı PWM karartma sunan TCL Huaxing’den 1.5K C8+ düz ekrana sahip olacak. Ek olarak, daha yüksek parlaklık ayarlarında tutarlı parlaklık kontrolü için DC karartma desteği de mevcut.

Redmi K70 Ultra

Redmi K70 Ultra ayrıca yüksek mukavemetli metal çerçeve ve dört eğimli eşit derinlikte cam arka kapakla dikkat çekiyor. Arka kamera sistemi, optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğine sahip 50 megapiksel ana sensör tarafından destekleniyor. Renk seçeneklerinin siyah, beyaz ve mor olduğu belirtiliyor. Telefona 120W kablolu şarj desteğine sahip 5500mAh pil güç verecek. Dayanıklılık için telefonda IP68 toz ve suya dayanıklılık sertifikası bulunuyor.

Redmi K70 Ultra’nın bu ayın sonlarında Çin’de Xiaomi Mix Fold 4 ve Mix Flip ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Görünüşe göre, K70 Ultra Çin pazarına özel kalabilir. Ancak, daha iyi kameralarla donatılmış telefonun değiştirilmiş bir versiyonunun küresel pazarda Xiaomi 14T Pro adıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

WhatsApp, Android Beta ugulamasına sesli mesaj transkripsiyon özelliği ekledi