1 TB kapasiteli Surface Book ortaya çıktı!

microsoft surface book 1tb ssd

Microsoft’un yeni üst seviye hibrid bilgisayarı Surface Book 1 TB SSD depolama kapasiteli versiyonu ile görüldü. Ön siparişe çıkan ürünün fiyatı cep yakacak türden. 1 TB kapasiteli SSD depolama seçeneği neredeyse bir araba fiyatına.

microsoft-surface-book-1tb-ssd

Geçtiğimiz haftalarda yeni cihazlarını duyuran Microsoft’un üst seviye hibrid bilgisayarı Surface Book, Intel i7 işlemcili ve 1 TB SSD depolama seçeneğiyle birlikte ön siparişe çıktı. Bireysel kullanımdan çok uzakta olan bilgisayar, özel ihtiyaçlara yönelik çözümler sunuyor. Fiyatıyla zaten normal bir bilgisayardan daha pahalı olan ürün 1 TB depolama alanlı seçeneği ile cepleri yakacak.

Microsoft Surface Book, Intel Core i7 ve 1 TB SSD depolama seçeneğiyle tam 3199 Dolardan ön siparişe çıktı. 13.5 inçlik 3000 x 2000 çözünürlük sunan ekranı, 16 GB sistem belleği ve sadece 1.5 kg’lık ağırlığı ile bu bilgisayar tam anlamıyla üst seviye. 3199 Dolarlık pakete Surface Pen dokunmatik kalem de dahil.

Önümüzdeki yıla kadar teslimatları yapılamayacak olan ürünün çok sayıda versiyonu bulunuyor. Bunlar arasında 512 GB depolama alanlı seçeneği de bulunuyor. Microsoft, tedarik için en erken sürenin 7-8 hafta sonrası olduğunu söylüyor. Ancak bu iyi bir ihtimal.

Hem tablet hem dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen üründe Windows 10 Pro işletim sistemi bulunuyor. Cihaz için 1 TB SSD depolama seçeneği mevcut ancak bunun M.2. mi yoksa SATA girişli mi olduğu bilgisi verilmemiş. Boyutları sebebiyle M.2. olduğunu varsayabiliriz. Modelde ayrıca grafik işlemlerinizi kolaylaştıracak NVIDIA GPU da bulunuyor.

Apple, A10 işlemcisi için Samsung ile yollarını ayırıyor!