Yeni Bilgisayar Almak İçin En İyi Zaman

pcyeni

#İŞBİRLİĞİ

Yeni bilgisayar almak için en iyi zaman geldi. Yılbaşı dönemi nedeniyle birçok mağaza kampanya yapıyor, özel indirimler sunuyor. Yeni bilgisayar almayı düşünüyorsanız sizin için önerdiğimiz bu modellere bir göz atmalısınız.

Yeni bir bilgisayar almayı sürekli ertelediyseniz son dönemde özellikle doların artışı nedeniyle fırsatı kaçırdığınızı düşünebilirsiniz. Ancak hiçbir şey için geç değil. Yılbaşı dönemine yaklaşırken birçok teknoloji mağazası indirim kampanyalarıyla ürünlerini gayet uygun fiyatlarda sunabiliyorlar. Bu yüzden şu sıralar yeni bilgisayar almak için en iyi zaman.

Elbette yeni bir bilgisayar denildiğinde akla bir çok farklı kategori geliyor. Her kullanıcının ihtiyacı birbirinden farklı. Kimi en son çıkan kaliteli grafikli oyunları oynayabileceği bir bilgisayar ararken, kimisi de her yere rahatça götürebileceği hafif bir dizüstü bilgisayar isteyebilir.

Yılbaşı yaklaşırken çıkan kampanya dönemini yaşadığımız bu günlerde sizler için bir çok farklı kategoriden bilgisayarı araştırdık ve uygun olabilecek farklı modelleri değerlendirdik. Oyun masaüstü, standart masaüstü, all-in-one, 2’si 1 arada dizüstü, Ultrabook ve Windows tablet kategorilerinde üst seviye ve fiyat performans seviyelerinde bazı modeller seçtik. Bu aralar yeni  bilgisayar almak için harekete geçmeyi düşünüyorsanız bu modellere göz atmanızda fayda olacağını düşünüyoruz.