1 TB Kapasitesi Xbox One Geliyor!

1 tb harddisk xbox one

Microsoft’un güncel oyun konsolu Xbox One’ın 1 TB sabit diske sahip versiyonu Amazon’da görüldü. Yanlışlıkla satışa çıkan ürün kısa süre sonra kaldırıldı.

1-tb-harddisk-xbox-one-amazonda-cikti

 

Amerika’nın dünyanın birçok bölgesinin en popüler alışveriş sitelerinden biri olan Amazon.com, Microsoft’un güncel oyun konsolunun henüz piyasaya çıkmamış bir sürümünü satışa çıkardı. Kısa süre sonra kaldırılan ilanda bir farklılık vardı. Microsoft Xbox One, şimdiye kadar sadece 500 GB sabit disk ile satılıyorken, Amazon.com’dan kaldırılan ilanda Xbox One’ın sabit diski 1 TB olarak belirtiliyordu.

Standart 500 GB depolama alanıyla satılan Xbox One’ın fiyatı 340-360 Dolar arasında değişiyor. Ancak Amazon.com’dan kaldırılan ilanda 1 TB kapasiteli Xbox One için 399 Dolar yazıyordu. Ayrıca ürünün açıklamasında yine 1 TB depolama alanına vurgu yapılıyordu. Dolayısıyla 1 TB disk, yanlışlıkla eklenen bir bilgi değil gibi duruyor. 16-17-18 Haziran’da Los Angeles’ta gerçekleştirilecek olan E3 2015 fuarında 1 TB kapasiteli yeni Xbox One’ın Microsoft tarafından resmi olarak duyurulması, ardından satışa çıkacağı tahmin ediliyor. 1 TB kapasiteli Xbox One ilanına halen ulaşılamıyor.

Haftanın En Popüler Android Uygulamaları – 1