HTC Desire 820 için Android 5.0 Lollipop çıktı!

htc desire 820 guncelleme

HTC’nin uygun fiyatlı orta segment telefonu Desire 820 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi, geçtiğimiz gün Türkiye için yayınlandı. Desire 820’ye artık Android 5.0.2 Lollipop sürümü kurabilirsiniz. Güncelleme 2.10.401.2 yapım numarasıyla yayınlandı. Detayları haberimizde.

htc-desire-820-guncelleme

Gündemde Android 6.0 Marshmallow sürümü varken, orta seviye telefonların bazılarına Android 5.0 Lollipop güncellemesi henüz yeni ulaşıyor. HTC Desire 820 modeli, bu güncellemeyi alan modeller arasına girdi. Zaten güncellemenin geleceği biliniyor, ancak tarihi bilinmiyordu. Geçtiğimiz gün HTC, Türkiye için bu güncellemeyi yayınladı.

1 GB boyutundaki güncelleme ile HTC Desire 820 modeli, Android 5.0 Lollipop sürümüne kavuştu. Güncelleme OTA üzerinden HTC cihazlarına ulaştırıldı. Ancak bazı kullanıcılar güncellemenin geldiğine dair bir bildirim almadı. Dolayısıyla HTC Desire 820 kullanıyorsanız, Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Güncelleme sekmesini kontrol etmenizi öneriyoruz.

Yayınlanan güncelleme ile HTC Desire 820 modeli Android 5.0.2 Lollipop sürüme kavuştu. Bu güncellemenin Android 5.1 Lollipop olarak verilmesi daha iyi olabilirdi. Güncellemenin bir diğer can sıkan noktası ise HTC’nin kendi arayüzünün güncellenmemiş olması. Yani HTC Sense 6 arayüzü güncellemeyle birlikte aynı kalıyor.

Güncellemeyle ilgili gelen yenilikler, aşağıdaki ekran görüntüsü şeklinde kullanıcılara bildirildi. Şimdilik güncellemeyle ilgili bir sorun ortaya çıkmadı. Kullanıcılar telefonlarının hızlandığını, arayüzün çok daha performanslı çalıştığını söylüyor.

htc-desire-820-android-lollipop

iPhone’da Facebook’un pil kullanım sorunu!


Yorumlar kapatıldı.