Asus ROG Matrix GTX 980 Ti’yi tanıttı!

asus rog gtx 980 ti

Asus yeni model ROG Matrix GTX 980 Ti ekran kartını tanıttı. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Asus’un Matrix takısı normal ekran kartlarına oranla yüzde 10 daha fazla performans anlamına geliyor. Bu model dışında özel model olan Strix serisi ekran kartları tanıtıldı.

Asus’un GTX 980 Ti’li ekran kartı normal ekran kartlarına oranla Overclock –Hız Aşırtmalı- model olarak karşımıza çıkıyor.

En üst seviye model ise Matrix GTX 980 Ti Platinum olarak karşımıza çıkıyor. Tanıtılan ekran kartları UHD yani 4K’ya da destek veriyor. Monitör olarak ise 144 Hz tazeleme oranına sahip.

PCB malzemeler ekran kartının ısınma problemlerinin de önüne geçiyor. 14 fazlı güç regülatörü daha dayanıklı bir Overclock; -Hız Aşırtma- performansı anlamına geliyor.

asus rog gtx 980 ti

Herkes Asus’un Strix serisinin en üst seviye ekran kartı olduğunu düşünse de Matrix serisi en üst seviye ekran kartı anlamına geliyor.

Asus ayrıca ekran kartları için: “Mevcut ekran kartlarına oranla en hızlı ekran kartlarına sahibiz” açıklamasında bulundu.

Direct CU II; 2 adet 10 mm’lik bir aktif fan anlamına geliyor. Ekran kartı ile tek bildiklerimiz şimdilik bunlar, ilerleyen zamanlarda her şey daha da netleşecektir.

Acer Aspire R14 bilgisayarını tanıttı!